Žika Jakšić iz prvog braka sa suprugom Snežanom ima sina Andriju, dok sa Dajanom Paunović ima Dušana. O privatnom životu voditelj retko govori ali o svom prvencu ima samo reči hvale.

"Andrija je završio master na svetski priznatom fakultetu za enologiju i vinarstvo, kao najbolji u poslednjih 25 generacija. Pre tri godine došao je sa idejom da završni rad spremi ovde. Udružio je lepotu župskog grožđa i svoje znanje, i napravio fenomenalno vino koje sada osvaja zlatne medalje na takmičenjima širom Evrope.

U jednom trenutku je rekao: 'tata, jesam tamo bio najbolji, ali sve su to formule i brojevi. Ovo vino je moj master za tebe', pa smo mu dali ime po mojoj emisiji. Iako može da radi u bilo kojoj svetskoj vinariji, odlučio je da pokuša da svoje ambicije ostvari ovde, zbog čega sam presrećan", rekao je Žika nedavno koji je sada pokazao koliko je ponosan na sina,

"Deca su najveći uspeh u životu čoveka", napisao je voditelj uz video sa sinom.

Inače, Žika je u javnosti takođe otvoreno govorio o uspehu starijeg sina, a posebno ga raduje činjenica što je odlučio da živi i radi u našoj zemlji.

Žikinog naslednika estrada ne zanima, što voditelj poštuje.

Andrija je jednom prilikom otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao "zatvor", a od maja 2021. godine uživa u bračnoj zajednici.

"Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu", izjavio je Jakšićev naslednik.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU Kurir televizija