Danijela Martinović je našla novu ljubav! Posle raskida sa Petrom Grašom, s kojim je bila u vezi punih 27 godina, splitska pevačica konačno je pronašla onog pravog sa kojim deli iste vrednosti i poglede na život.

Prvi susret s njenim novim dečkom bio je kao u romanima. U pitanju je kriminalistički inspektor Josip Plavić (49), a evo kako su se njih dvoje upoznali. 

"Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta", ispričala je Danijela za hrvatsku Gloriju. Slučaj je brzo rešen, a potom je počela  da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi.

danijela_martinovic_26102019_0008 (1).jpg
ATA / Antonio Ahel 

Danijeli su očigleno zrele godine donele mir i osećaj slobode i sreće, pa je  pa je tom pozitivnom energijom sasvim neplanirano privukla ljubav i okrenula novu stranicu u životu.

"Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove.

"Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena", istakla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna