Bogdan Srejović vodi vrlo aktivan život, mada je ljubavna veza sa pevačicom Cecom Ražnatović iza njega. Posao ga tera da iz noći u noć ostaje budan i provodi vreme u restoranu koji vodi, pa je zato godišnji odmor dobar trenutak da u potpunosti promeni ritam.

Zato je odlučio da otputuje u Grčku, na Svetu Goru i tu provede nekoliko dana. Vidi se da Bogdanu ništa nije bilo teško u Hilandaru.

Boravak u manastiru mu je, očigledno, veoma prijao. O tome svedoči i niz fotografija koje odišu smirenošću i lepotom drevnog kompleksa.

Bogdan se nije libio ni da pomogne u redovnim poslovima, pa se i na velikoj vrućini prihvatio baštenskog alata. Boravak u Hilandaru je ipak najviše posvetio molitvama i odlasku na liturgije. Nije prvi put da Srejović odlazi na Svetu Goru.

U Beograd se vratio pun utisaka, a na svom Instagramu je napisao: "U tišini srca nalazimo bliskost s Bogom, slava Gospodu i Presvetoj Bogorodici".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda Kurir