Kada se rastala od Petra Graša, svet Danijele Martinović je "trebalo" - po očekivanju mnogih - da se potpuno sruši. Pevačica je, međutim, danas srećnija nego ikad i doživljava uspeh na novom planu.

Emotivno je, kako kaže, izuzetno ispunjena, jer je doživela i veliku ljubav sa Josipom Plavićem, policijskim inspektorom kojeg je upoznala pod neobičnim okolnostima.

Pre nešto više od godinu dana, Danijela je bila žrtva krađe identiteta preko interneta pa je advokatica, u njeno ime, podnela prijavu policiji. Slučaj je bio brzo rešen, ali je jedan neplanirani telefonski poziv spojio pevačicu i inspektora.

danijela martinovic 2-min.jpg
Youtube / Danijela Martinović 

Početak ovog leta njoj je doneo još jedan važan događaj - uz proslavu rođendana, stigla je i njena knjiga "Tuširanje duše". Memoare niko nije očekivao, naročito posle rastanka od Petra s kojim je provela 24 godine.

Danijela je beležila uspomene uz obilje metafora, ali jedna je privukla posebnu pažnju.

"Ponekad sam umela da udaram glavom o zid dok su vrata pokraj mene sve vreme bila otvorena - trebalo se samo malo da se izmaknem i pogledam u stranu", kaže pevačica. Svi se pitaju da li je upravo ovo opis kraja njene veze duge četvrt veka.

Danijela-Martinovic.jpeg
Instagram / danijelamartinovicofficial 

Podsetimo, za razliku od opšteg mišljenja kako je Grašo izneverio Danijelu, njegov kum Dino Rađa je otkrio kako je situacija bila obrnuta.Zapravo je Martinovićka ostavila Petra.Nedugo zatim je upoznala Josipa, a on ima samo reči hvale za njenu knjigu. 

"Bio je upoznat samo s pojedinim dijelovima, a tek kada je knjiga odštampana, pročitao ju je u celini. Tada mi je rekao: "Verujem da će mnogo ljudi čitajući pronaći smisao u izazovnim trenucima svog života i shvatiti poruke i lepih i manje lepih razdoblja."

"Danas znam da sam baš na mestu na kojem treba da budem, ali i da sam uvek bila upravo tamo gde je trebalo. Tek kada odvalite popriličan komad, možete sagledati benefite puta kojim ste prošli", kazala je Danijela za Story.hr.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Danijela Martinović proslavila 30 godina karijere Instagram/hit_records_official