Ceca Ražnatović i Mira Škorić dugi niz godina bile su najbolje prijateljice, a zajedno su čak snimile i duetsku pesmu "Ne računaj na mene". Ništa nije slutilo na prekid prijateljstva, pa su mnogi bili iznenađeni kada su se i ove dve pevačice upisale na listu estradnih svađa.

Mira Škorić je jednom prilikom ispričala da joj Ceca nije izjavila saučešće kada joj je preminula majka, ali nije precizirala da li je to bio razlog svađe, ili samo kap koja je prelila čašu.

Svađa Cece Ražnatović i Mire Škorić
ATA / Antonio Ahel 

"Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, nije mi poslala poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem, Jelena Karleuša je u tim teškim trenucima bila uz mene i pre svih mi izjavila saučešće. Ceca, eto, to nije učinila. Naravno, nikome ne zameram. Svako ima svoje razloge, ali istina je da me nije pozvala", rekla je svojevremeno Mira za domaće medije.

Iako je nakon toga za Cecinu karijeru imala lepe reči, Škorićeva je istakla da nema šanse da dođe do pomirenja i obnove prijateljstva.

Mira Škorić pobedila rak
ATA / Antonio Ahel 

"Puknu brakovi posle četrdeset godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se. Eto, prepolovite jabuku, pa pokušajte da je sastavite. Ne može da bude ista. Tako ni nas dve ne možemo da budemo kao pre. Ne bih iznosila razlog jer ne postoji, samo je došlo do prekida komunikacije. Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto. Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, ne treba plakati, sve je to život. Jasno mi je da je interesantno, međutim, ne treba praviti od komarca magarca. Ceca je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj. Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovog sveta", govorila je Mira.

Ceca, s druge strane, nije bila toliko raspoložena da govori na ovu temu.

"Što se tiče našeg odnosa, mogu samo da kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj, i to uvek s razlogom", kratko je poručila Ražnatovićeva kada su je novinari upitali da prokomentariše sukob sa nekadašnjom drugaricom.

Još fotografija Cece Ražnatović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Ceca Ražnatović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"IMALA SAM FILM I VIZIJU ISPRED SEBE" Mira Škorić otkrila koja pesma je baca u trans i plač nasred nastupa! ŠOK ISPOVEST Kurir televizija