Iako ni jedna ni druga nisu poznate kao svađalice, i Seka Aleksić i Dragana Mirković sa određenim koleginicama ipak su ušle u sukob, a onda su se i međusobno posvađale. Dok sa Cecom Ražnatović nakon svađe nije izgladila odnose, Dragana se sa Sekom pomirila krajem prošle godine, nakon više od decenije.

Njih dve su svojevremeno bile u dobrim odnosima, ali je drugarstvo "puklo" kada je Dragana dobila informacije da ju je Seka navodno ogovarala.

"Mi smo bile dobre koleginice, ponekad smo se viđale. To je bilo poprilično retko, osim na snimanjima, ali smo bile jako drage jedna drugoj. Ona je meni bila sva simpatična u najpozitivnijem smislu. Ona je iz Bosne, kao i moj suprug, i tu se jako lepa konekcija napravi. Ispale smo poprilično naivne, jer su neki novinari ispričali neku priču da je Seka za mene rekla neke ružne stvari, mene je to zabolelo. Poverovala sam tim nekim ljudima, tako da smo obe ispale naivne. I kad smo se čule, ona je bila ljuta zbog toga kako sam ja uopšte mogla da poverujem u to, i onda smo jednostavno zaćutale. Ja sam ćutala zato što me zabolelo, a ona jer je ljuta", ispričala je Dragana 2022. godine, nakon pomirenja za koje je bio zaslužan Draganin suprug Toni Bijelić, koji je Seku pozvao na snimanje novogodišnjeg programa njihove televizije "DM SAT".

Seka Aleksić, Dragana Mirković
ATA / M.M. 

"Nisu to bile ratne sekire, mi smo se naljutile, ja sam bila tvrdoglava jer nisam kriva, a Dragana je to divno objasnila, kako je žena rekla, tako je bilo. Kod mene su godine učinile svoje i smatram da istina uvek izađe na površinu, ja sam presrećna što sam ovde. Toni me je nazvao, rekla sam da ću doći, srećna sam što sam deo ovoga", rekla je na pomenutom snimanju Seka Aleksić okupljenim medijskim ekipama i dodala:

"'Zakopale ratne sekire' je malo grubo rečeno, jednostavno, iako to ljudima deluje nemoguće, i kod nas se dešava da se neko naljuti pa da se pomirimo, sve je to normalno. Srećna sam što nikada nismo rekle ništa loše jedna za drugu, i to je dokaz da je sve to bila velika glupost. Ne bih davala preveliki značaj tome, mislim da smo u dubini svoje duše obe oprostile i jako sam srećna što sam ovde. Ovo treba da bude primer drugim ljudima, kako treba da se ophode kolegama."

Dragana Mirković tom prilikom prisetila se zajedničkih trenutaka iz prošlosti, te istakla da bi do pomirenja došlo i ranije, da se ukazala prilika za to.

Seka i Dragana se pomirile
ATA/Antonio Ahel/Kurir TV 

"Nama je uvek bilo zabavno i lepo kada smo se viđale, ja sam je gotivila zato što je luckasta. Moram da kažem, ratne sekire, pomirenja, ne ide uz ovu priču, kada se neko svađa onda je to 'zakopavanje'. Između nas nije bilo nijedne ružne reči, to je prosto privatno. Nas su mediji zavadili, ja sam pogrešila što sam poverovala, a ona što se naljutila. To su tada pametno odradili, bilo je sa više strana. Mi nikada nismo rekle nešto ružno jedna za drugu, pa da smo to sada pogazile. Prosto nije tako, do sada nije došlo do ovoga samo zato što se nije ukazala prilika i ovo je čak slučajnost. Da smo se srele, desilo bi se i ranije. Čak je nju Toni sreo preko leta i rekao mi je da su se lepo isprčali, meni je baš bilo drago. Postoje razne i velike stvari među ljudima, ali kad se dešava nešto namešteno, lako se prelazi preko toga. Nije bitno koliko se dugo nismo videle, čak se nismo ni srele u nekom trenutku, a bio je potreban jedan mali trenutak da pređemo preko svega", zaključila je tada Dragana Mirković.

Još fotografija Dragane Mirković i Seke Aleksić pronaći ćete u galerijama ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Instagram/Dragana Mirkovic Gaga je sa svojim obožavaocima na Instagramu podelila delić atmosfere s ovog putovanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dragana Mirković na snimanju novogodišnjeg programa Kurir