Na listi muškaraca koji su uspeli da osvoje srce Katarine Radivojević našlo se nekoliko imena poznatih javnosti. Među njima je bivši fudbaler Igor Kojić, ali njihova ljubav ipak nije opstala.

Katarina Radivojević  “Nečista krv – greh predaka
ATA / Antonio Ahel 

Neposredno nakon raskida, Igor je uplovio u vezu, a zatim i u brak sa pevačicom Severinom, od koje se potom 2021. godine razveo.

Bivše ljubavi Katarine Radivojević
ATA/AntonioAhel/Youtube/Printscreen/Konacno Petak 

Sličan scenario Katarina je doživela sa pokojnim istoričarom umetnosti Vidojem Ristovićem koji je, kako se svojevremeno pisalo, zbog glumice okončao brak sa svojom prvom suprugom Lanom. Međutim, ni ta veza nije potrajala.

"Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina", rekla je Katarina nakon raskida za "Hello".

Baš kao i Igor, i Vidoje je ubrzo posle raskida sa glumicom uplovio u brak. Oženio se voditeljkom Nikolinom Pišek, sa kojom je dobio ćerku Unu Sofiju, a razdvojila ih je Ristovićeva iznenadna smrt u maju prošle godine.

vidoje ristovic i nikolina pisek.jpg
Kurir / Dragan Kadić 

Pre Igora i Vidoja, Katarina je, kako se pisalo, volela biznismena iz Podgorice Vuka Miškovića, koji je živeo i radio u Milanu.

Iako retko govori o privatnom životu za medije, jednom prilikom je istakla da joj je vernost na prvom mestu.

"Naravno da nikada ne varam. Vrlo retko sam u vezi, a kada jesam onda sam izuzetno verna, posvećena i lojalna", rekla je svojevremeno za "Blic".

katarina radivojevic 6.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Poznato je da je Katarina odlučila da zamrzne jajne ćelije, a o toj odluci govorila je javno.

"Neke stvari koje sam uradila, kao što je zamrzavanje jajnih ćelija, a onda i to što sam javno pričala o tome, ne bi bile moguće da nije bilo feministkinja koje su se izborile za ženska prava. Sreća moja da živim danas, pa ne moram da pristajem na kompromise i pravim dete samo zato što moj biološki časovnik otkucava. Danas imamo šansu da to otkucavanje zaustavimo, da sačuvamo jajne ćelije i da, kad pronađemo pravu osobu, imamo dete s njom. Proceduru radim u Beogradu, kod doktora Ljubića. Svemu pristupamo potpuno holistički, ne želim da uzimam hormone već da zamrzavam jednu po jednu ćeliju. Srećna sam zbog toga i to je još jedan od razloga zašto, pored snimanja, dolazim u Srbiju. Svaki mesec proveden u Beogradu znači po jednu zaleđenu ćeliju, što je prelepo, a više ni baba ne može da mi govori kako mi lete godine. Vrlo sam ponosna na taj svoj potez, to je, pored odlaska u Ameriku, jedna od mojih najpametnijih odluka", ispričala je Katarina 2017. godine za magazin "Gloria".

Još fotografija Katarine Radivojević pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Zorana Jeftić, Kurir / Damir Dervišagić Glumica čuva vitku liniju u petoj deceniji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

KOLIKO ME POVREDIŠ, TOLIKO TI I VRATIM: Katarina Radivojević nikad otvorenija, evo kako se nosi sa onima koji je iznevere! Kurir televizija