Manekenka Sofija Milošević važi za jednu od najlepših žena sa naših prostora, ali je zbog svog izgleda svojevremeno trpela uvrede. Priznaje da je zbog toga bila nesigurna, te da joj je bilo potrebno vreme da stekne samopouzdanje i u potpunosti zavoli sebe.

"Lepota je prokletstvo! Koliko ima prednosti, toliko ima i tereta. Lepota povlači dosta mržnje i zavisti. Kad sam bila mlađa, pitala sam se zašto neke devojčice neće da se druže sa mnom. Zadirkivali su me što sam mršava, trpela sam nasilje. Bilo mi je strašno, dugo nisam nosila kratko jer su mi noge bile previše mršave. Često sam plakala. Mislila sam da je mršavost zapravo nedostatak i to je uticalo na moje samopouzdanje. Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da je to u stvari prednost", ispričala je ona za "Informer".

Kako se hrani Sofija Milošević
Instagram/sofijamilo 

O manekenkama kruže predrasude da su lepe, ali ne i pametne, a Sofiju je to dugo vremena pogađalo.

"Ako je neko manekenka, znači da je glupa?! To me je pogađalo, ali uspela sam da se izborim sa ružnim komentarima. Ranije sam plakala i nisam mogla da ostanem imuna na laži koje sam čula o sebi. Onda sam shvatila da moram najpre da pričam sama sa sobom, tako sam izgradila sebe i postala sam jaka. Napravila sam gard i izgradila svoj svet", rekla je Sofija, koja je otkrila i na koji način prevazilazi teške trenutke.

"Kada mi je najteže u životu, krećem da radim na sebi - čitam i idem i po dva puta dnevno u teretanu. Zadajem sebi svaki dan neke zadatke i na taj način crpim snagu za nove projekte i jačam samopouzdanje", objasnila je poznata lepotica, koja sa fudbalerom Lukom Jovićem ima dva sina, Alekseja i Teodora.

Porodila se Sofija Milošević
Instagram/Luka Jovic 

Kako je nedavno otkrila, sa svojim izabranikom će se venčati sledećeg leta.

Još fotografija Sofije Milošević pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Sofija Milosevic Instagram/sofijamilo