U romantičnoj ceremoniji i uz uspomenu na pokojnog oca Sinišu Mihajlovića, njegova ćerka Virdžinija je rekla sudbonosno "da" svom izabraniku Alesandru Voljaku.

Venčanje je održano u njenom najdražem mesecu - junu, a sada je Virdžinija u emotivnoj poruci objasnila i zašto ovo doba godine voli više od svih ostalih.

"Upravo smo se ponovo oprostili. Otišao si, a mesec dana se nismo rastajali ni na trenutak. Srca su nam živela jedno uz drugo, spavali smo zajedno u krevetu - ti, ja i Violante", piše Virdžinija o ćerkici koju je dobila s Alesandrom pre dve godine.

udala se virdzinija cerka sinise mihajlovica 3-min.jpg
Instagram / vickymiha 

"Mnogima je takav život normalan, ali nas dve smo zbog tvog posla prisiljeni da se rastajemo svake nedelje i da ne budemo zajedno i po sedam dana", objašnjava Mihina ćerka čiji je muž, baš kao i nekad njen otac - fudbaler.

"Zato je jun, poslednjih šest godina, mesec kojem se najviše radujem, jer ti si tada na godišnjem odmoru. Tada možemo da u potpunosti uživamo u našoj ljubavi, da budemo bezbrižni i srećni", piše Virdžinija u svom dirljivom postu. Zato su se ona i Alesandro i odlučili na svadbu u junu.

udala se virdzinija cerka sinise mihajlovica-min.jpg
Instagram / ariannamihajlovic 

"Tu su bili svi ljudi koje volim, kažem svi jer sam i tebe, tata, osećala stalno uz sebe, ti si išao uz mene do oltara, zajedno s mojom braćom i stricem, ti koji nikada nisi dozvolio da se osećam sama", opisala je Virdžinija svoja osećanja tokom venčanja. Slično je napisala i Sinišina žena Arijana: "Znam da si tu". 

udala se virdzinija cerka sinise mihajlovica 4-min.jpg
Instagram / ariannamihajlovic 

Usledio je i čaroban medeni mesec na Maldivima koji je, nažalost, morao da se završi. Violante i ona su sad ponovo često same. "Budimo se bez tebe i idemo da spavamo bez tebe, ali ne zaboravi da te ludo volimo", poručuje ona svom Alesandru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

EKSLUZIVNO ZA KURIR! MIHA OSTAJE VEDROG DUHA: Da sam znao da ću biti ovako dobro, razboleo bih se ranije Kurir televizija