Poruke kakve je Virdžinija Mihajlović primila na Instagramu nikome ne bi lako pale. Kritike, bezdušni komentari o tome da izgleda kao da ne žali dovoljno svog oca Sinišu, bile su povod da objavi opširno objašnjenje što se ponovo "vraća" na Instagram.

Ćerka našeg proslavljenog fudbalera i popularnog trenera prošla je kroz težak period patnje, baš kao i njena majka Arijana koja se nedavno oglasila na istoj društvenoj mreži. Siniša Mihajlović je dugo vodio borbu protiv leukemije, u čemu ga je podržavala, ali s njim i patila cela porodica. Njegova smrt je bila udarac od kojeg se dugo neće oporaviti.

Međutim, vaspitani da budu snažni i kad je najteže, sinovi i kćeri Siniše i Arijane se spremaju da se vrate svom životu u kojem će negovati uspomenu na oca. Zato se sad Virdžinija oglasila na Instagramu, ali i otkrila kroz šta je prošla tokom ovog perioda posle očeve sahrane.

arijana mihajlovic sahrana sinise mihajlovica 0745571199-min.jpg
Profimedia 

"Polako ću pokušati da se vratim ovde na Instagram, ne zato što sam dobro i ne da bih bila vedra, srećna i bezbrižna (naročito za glupe ljude, koji nažalost postoje), već jednostavno da bih sebi malo skrenula misli. Ne može Instagram baš ko zna koliko da pomogne, kad su nekom slomljeni i srce i duša, samo je Violante moj spas svaki dan, ali može bar malo da me natera da razmišljam o lakšim stvarima.

S obzirom na to da će se uvek naći neko ko će pokušati da sudi, bilo je i komentara "Umro joj je otac, a ona se već smeje", "Objavljuje storije na Instagramu, ja nisam mogao ni da ustanem iz kreveta", "Vidi koliko je boli, već je našminkana i dobro se oblači" i mogla bih da nastavim... Samo znajte da me vaše kritike ne dodiruju.

virdzinija mihajlovic-min.jpg
Instagram / virgimiha 

Ogromna praznina koju osećam je tu, ona živi u meni, ne daje mi ni trenutka mira, i nema tog osmeha ni fotografije koji definišu moje stanje duha, neka to bude jasno. Plačem, ali onda sam "prinuđena" da obrišem suze i osmehnem se, jer imam ćerku koja zaslužuje da ima srećnu majku uprkos svemu.

sinisa mihajlovic i unuka violante-min.jpg
Instagram / virgimiha 

Biće teško, ali učiniću sve da ćerki pružim najlepše detinjstvo koje je ikada mogla da sanja, baš kao ono kakve sam imala ja s mamom i tatom. Trudiću se da bol ostane u meni, a da izgledam srećno iako je sve u meni razbijeno.

Imam i muža koji, posle svega što je prošao pored mene i moje porodice, zaslužuje više od bilo koga ženu koja je u stanju da plače, da sebi da oduška, da pati, ali da se onda vrati i nastavi da živi. Jer život je nešto drugo, i uprkos tome što vam ovde pokazujem, oduvek, moj život bez filtera, uvek sam radije zadržavala patnju za sebe i tako ću nastaviti. Ovde je nikada nećete videti. Sve vas volim", napisala je Virdžinija Mihajlović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna