U domu Roberta De Nira nikako da zavlada mir, stalno se smenjuju dobre i loše vesti. Velika sreća je nastala kad je glumac postao otac u devetoj deceniji života, ali je nešto kasnije tragično nastradao njegov unuk Leonardo.

Sad se i Tifani Čen oglasila pričom o borbi za zdravlje u koju se upustila kad je rodila ćerkicu.

Čim je stigla kući, osetila je nešto čudno u ustima, kao da joj je jezik pomalo utrnuo. "I u ogledalu sam sama sebi izgledala čudno", ispričala je Tifani.

robert de niro tifani cen 0774727578-min.jpg
Profimedia 

Sam osećaj ona opisuje "kao da joj se lice topi", a najveći problem je počeo kad je shvatila da ne može da jede. "Hrana bi mi ispadala iz usta", priča Tifani, "a onda sam počela i da govorim nerazumljivo."

Lekar ju je uputio hitno u bolnicu, a tamo je utvrđeno da je dobila Belovu paralizu.Ova bolest se može javiti tokom trudnoće, ali je često povezana i sa virusnim oboljenjima pa pacijent može da prima steroide radi smanjenja otoka nerava, kao i antivirusne lekove. Najčešće do oporavka dolazi za oko tri nedelje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Paraliza lica kao simptom trudnoće TikTok/laurensk9home