"Teško je, tata. Teško je. U ovom trentuku ogromne patnje, treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, nego baš tvoj. Pomešan s tvojim parfemom, koji je - baš kao tvoja duša - stalno tu. I svako ko te poznaje zna na šta mislim." Ovim rečima, ćerka Virdžinija Mihajlović počela je svoje pretužno pismo ocu Siniši, kojeg je izgubila 16. decembra. 

Legendarni fudbaler je uspeo da se izbori sa leukemijom dva puta i poživi dovoljno da upozna svoju prvu unuku Violante. Ćerka Virdžina će zauvek pamtiti prvi susret Mihe i bebice koju je ona tek donela na svet.

Pola godine nakon što je objavila ovaj snimak, držala je oca za ruku, na njegovoj bolesničkoj postelji, koja će postati i samrtnička. Uz pretužnu sliku, napisala je:

"Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u godinama zajedničkog života. Ljubavi, toliko snažnoj, da će me pratiti do kraja života. Kad sam saznala kakva te sudbina čeka, zahvaljujem ti što si bio uz mene svih ovig godina, što si mi dao sve što bi jedan otac mogao dati ćerki pa i mnogo više od toga.

Voleo si me neizmerno, svom snagom u sebi. Štitio si me od svega i od svakog. Bio si veći od svega, preveliki za mene, preveliki za sve nas, preveliki za svakoga.

Danas mi je srce slomljeno, skrhano. Teško mi je na duši i nisam u stanju da pričam o svom superheroju koji je za mene bio tata, a za vas Siniša Mihajlović.

Previše boli, previše. Volim te tata, zauvek, zauvek, zauvek, zauvek. Vikaću ti to svaki dan, uverena da će moj vapaj dopreti do tebe. Nikada se nećemo rastati.

Zbogoml, tata, moja ogromna i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi javiti, i dalje si mi toliko potreban", napisala je Virdžinija u tužnoj poruci kojom se oprostila od svog oca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna