Danima se pisalo o "velikoj zvezdi BBC televizije" koja je, navodno, umešana u skandal sa erotskim slikama. Brojni voditelji su se oglašavali rečima "to nisam ja", a onda je Viki Flind sinoć objavila - "To je moj muž, Hju Edvards".

Edvards je bio "tajni voditelj" čija je prepiska s osobom tinejdžerskog uzrasta razotkrivena u seriji medijskih napisa. Časopis "San" je objavio kako je taj voditelj plaćao pune tri godine za eksplicitne slike i na to potrošio 35 hiljada funti. Nakon toga, policiji su se javile četiri mlade osobe koje su ispičale kako im je voditelj slao bezobrazne poruke i tražio slike.

Policija je, na kraju, došla do zaključka kako nije počinjeno nijedno krivično delo, ali je već pukla bruka u javnosti. Kako bi skinula teret sa svih zaposlenih u televiziji BBC, ali i pomogla svom mužu, Viki Flind se obratila saopštenjem javnosti. "Radim ovo i zato što se brinem za njegovo mentalno zdravlje, kao i da bih zaštitila decu", naglasila je Viki koja s Hjuom ima petoro dece. 

hju edvards 0788837690-min.jpg
Profimedia 

Dok se Edvards godinama peo uz lestvicu hijerarhije i stigao na sam vrh BBC piramide, Viki je odlučno ostajala u senci. Kad je on davao intervjue i slikao se za magazine, naročito kad je dobijao nagrade, ona nije htela da je pozira s njim. Štaviše - njenih slika nema nigde!

Nije zanemarila svoju karijeru - radila je i ona za istu televiziju, ali pod svojim devojačkim prezimenom, kao producent i urednik. Izabrana je, baš zahvaljujući svojim zaslugama, da bude politički urednik emisije Roberta Pestona na ITV televiziji.

hju edvards 0432689291-min.jpg
Profimedia 

Sa jednakim integritetom s kojim je obavljala profesionalne obaveze, sad je izašla sa saopštenjem da muž s kojim je u braku 30 godina "pati zbog ozbiljnih mentalnih problema".

"Hju se godinama leči od teške depresije, o čemu postoje brojni dokazi", navodi Viki. "Događaji u poslednjih nekoliko dana su mu, u velikoj meri, pogoršali stanje i doživeo je još jednu ozbiljnu epizodu.

Zato je sada na tretmanu u bolnici i zasad nije poznato koliko dugo će tamo ostati", kaže supruga osramoćenog voditelja. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE Kurir televizija