Strašan gubitak je pogodio porodicu Roberta De Nira. Njegov unuk Leandro De Niro Rodrigez je umro u 19. godini.

De Nirova ćerka Drina je objavila tužnu vest na svom Instagram nalogu, uz fotografiju sa sinom, uz koju je dopisala:

"Moj divni, slatki anđele. Volela sam te toliko da nema reči koje mogu to da opišu. Od trenutka kad sam te osetila u stomaku", piše Drina. "Bio si moja radost i sve što je čisto i stvarno u mom životu.

Želela bih da sam s tobom sada. Želela bih da sam s tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i da širim ljubav i svetlost koju sam osećala zato što sam bila tvoja majka.

Drina (51) je, takođe, glumica, a Leandro se pojavio uz nju u filmu "Zvezda je rođena". Leandrov otac je umetnik Karlos Mareo koji je na svom Instagram nalogu objavio samo potpuno crnu fotografiju.

"Toliko su te voleli, toliko su te cenili, volela bih da je samo ta ljubav mogla da te spase. Toliko mi je žao, bebo moja", dodala je očajna majka. Za sada nije poznat uzrok smrti mladića, a predstavnik za štampu Roberta De Nira se još nije oglasio. Podsetimo, on je nedavno postao otac po sedmi put. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija