Uprkos velikoj razlici u godinamaVerica Rakočević  i Veljko Kuzmačević uživaju u kvalitetnom braku. Vreme provode ispunjeno u njihovoj oazi mira na Avali, a kako su temperature ovih dana prave tropske otisnuli su se na primorje. Kompozitor je na Instagramu pokazao delić raja u kom sada provode vreme.

Objavio je fotografiju iz bazena, dok nonšalantno vezuje kosu, pripadnicama lepšeg pola zagolicao je maštu, a među prvima se javila njegova supruga.

"Džejson Momoa“, napisala je Verica i dodala emotikone srca, a Veljko joj je u šali odgovorio: "Da? Ja sam!“.

Bilo je još laskavih komentara: "dečak iz vode", "predivan“... a suprug Verice Rakočević je svima odgovorio. Verica ovoga puta nije pozirala u kupaćem, ali još se govori o njenoj fotografiji pre nekoliko godina.

Mnogi joj zavide na vitkoj liniji, koju i u osmoj deceniji održava redovnom fizičkom aktivnošću.

"Radim sto čučnjeva dnevno, sklekove, trbušnjake, vozim steper, trčim avalskim šumama, zbog brzine misli samo pritiskom na akupunkturne tačke mogu da zaspim. Te tačke su na dlanu leve ruke, u dnu šake, sa strane i u sredini", otkrila je Verica.

Verica Rakočević u kupaćem
Facebook/Verica Rakočević 

Još fotografija Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

ŽENE LAŽNO OPTUŽUJU MUŠKARCE ZA NASILJE! Verica Rakočević šokirala: Osuđivaće me, ALI LIČNO ZNAM PRIMERE, nevini leže u zatvoru! Kurir televizija