Tijana Kadović je jedna od retkih učesnica takmičenja "Zvezde Granda" koja je ostala u sećanju publici mada je ispala u jednom od početnih krugova.

Nastupala je kao prava filmska diva, došavši pred "Grand" sopstvenim trejlerom i uz pratnju telohranitelja. Međutim, brzo se sukobila sa Jelenom Karleušom koju ovakvo ponašanje nije uopšte impresioniralo. Utisak je bio da Saša Popović u Tijani vidi potencijal, ali ipak nije bilo pozitivnog ishoda.

Tijana je nastavila da peva na mnogo manjim scenama, ali je veoma aktivna na Instagramu gde je pokazala i da je u drugom stanju i čak se slikala potpuno naga u visokoj trudnoći. Na tim slikama, genitalije je prekrila džinovskim belim ružama, a grudi sakrila rukama. 

tijana kadovic  5-min.jpg
Instagram / tijanakadovic 

Kako mediji pišu, Tijana se nedavno porodila i na svet donela devojčicu. Još se ne zna ko je otac deteta, a pevačica kaže da svakog jutra prvo izgovori dve reči: "Volim te". Više slika zgodne pevačice pogledajte u galeriji.

Instagram / tijanakadovic Takmičarka iz programa "Zvezde Granda" se slikala i gola u trudnoći.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"PLAN JE DA SE UNIŠTE ZVEZDE GRANDA I SAŠA POPOVIĆ!" Snežana Đurišić progovorila o PRAVOJ pozadini optužbe za primanje mita Kurir teleivizija