Rasprave o odlukama žirija u takmičenju "Zvezde Granda" dobile su ovih dana veliki zamah. Jedan od povoda je i tvrdnja majke jednog od takmičara kako joj je Snežana Đurišić tražila novac za garanciju prolaska u sledeće krugove.

Pevačica je odbila ove navode, a uz nju su stali i Đorđe David i Aleksandar Milić Mili. Njih dvojica su potvrdili da je u žiriju ovakav događaj nezamisliv, a Saša Popović je razjasnio detalje u vezi sa konkretnim izborom.

Prema njegovim rečima, odluku u baražu takmičenja donosi isključivo on. "Samo ja utičem na to ko će ispasti", kazao je Popović za Kurir TV. "

"Ovo je kleveta bez pokrića. Da sam na Snežaninom mestu, tužio bih ih i dobio ih na sudu 1 kroz 1. Pod pretpostavkom da je ona to rekla i da je majka platila, kako bi Snežana došla kod mene i tražila da mali prođe? Ne sme niko od članova žirija da traži to od mene", tvrdi Saša.

snezana djurisic-min.jpg
Youtube / Zvezde Granda 

"Sad bi hejteri rekli da je Snežana došla i rekla mi `ej, gledaj uzela sam pare, ajde da podelimo`, našalio se ironično Popović.

Prema njegovim rečima, mesto u žiriju u "Zvezdama Granda" je toliko cenjeno da je on već deset godina pod pritiskom da nekome da tu vrednu "stolicu". 

zvezde granda ziri
ATA / Antonio Ahel 

"Neće niko da ustane iz one stolice u žiriju. Ta stolica mnogo vredi. Imao sam u proteklih 10 godina pritiske i pevača, ali i glumaca i voditelja koji su tražili tu stolicu", kaže Popović koji je prokomentarisao i navode Jelene Karleuše o odlasku iz takmičenja.

"Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine", kaže Saša. "Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi se što sam je dao šansu da se iskaže kroz ovo takmičenje.

Jelena Karleuša na istom događaju sa  Anastasijom Ražnatović
Ata Images/Mateja Stanisavljević 

Jelena Karleuša je svake subote šest godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temema. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj."

Prema njegovim rečima, ona svoj honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300 odsto. "Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobijete bez 12, 13 ili 20 hiljada evra", tvrdi Saša. Neke od njenih modnih izdanja iz ovog takmičenja pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša - modna izdanja 2021.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna