Slavica Ćukteraš u poslednje vreme bila je u žiži javnosti zbog problema sa bivšim mužem, nekadašnjim golmanom Vladimirom Avramovim, zbog pretnji koje joj je uputio. Slavica i Avramov bili su u braku pet godina i imaju ćerku Viktoriju, koju su dobili 2016. godine. Ipak, uprkos problemima koje ima sa bivšim suprugom Vladom Avramovim, u ljubavi je i te kako srećna.

Ko je osvojio njeno srce dugo javnosti nije bilo poznato, ali sada ni to više nije tajna.

Naime, kako piše portal 24.sedam novi dečko Slavice Ćukteraš je novosadski di-džej Vladimir Aćić.

Slavica i Vladimir prvenstveno su bili prijatelji, družili se i izlazili zajedno, da bi vremenom njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav.

"Znate da o privatnom životu nikad nisam pričala naširoko, pa će tako biti i sada. U svakom slučaju, srećna sam i zaljubljena", kazala je Slavica.

Vladimir Aćić inače je postao poznat široj javnosti kao di-džej 2003. godine, kada se pojavio prvi put na festivalu Exit.

 Još fotografija Slavice Ćukteraš pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / cukterasslavica Slavica Ćukteraš

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SLAVICA ĆUKTERAŠ EKSKLUZIVNO: Grandovci bi 2004. godine SIGURNO pobedili i išli bi na Evroviziju, ali sve je bilo NAMEŠTENO Kurir teleivizija