"Zvezde Granda" već 15 sezona važe za najpopularniji muzički format, a dugi niz godina u bekstejdžu ovog takmičenja kao voditelja gledamo Voju Nedeljkovića, koji ima priliku da razgovara sa porodicama i prijateljima kandidata dok oni nastupaju.

Svoje reakcije nekad je, ipak, prinuđen da sakrije od kamera.

"Par puta mi je bilo jako neprijatno, jer na primer kandidat uopšte nije bio dobar, a kako reći roditeljima, sestri, ženi, mužu: 'Pa ljudi, ovo ne valja'. Moraš da sakriješ tu neprijatnost, ali i obrnuto. Bilo je situacija da mi zastane knedla u grlu, kad neko peva neku pesmu koju si čuo milion puta, ali taj neko to sjajno otpeva", otkrio je voditelj za "Grand Online".

Iako već mnogo godina radi ovaj projekat, Voja priznaje da na neke stvari ni danas ipak ne može da ostane imun.

"Kada klinci plaču. Kada je nečije dete, mlađi brat ili sestra, koji to dožive kao traumu. Preporučljivo je da nema kontakta, naročito sa decom, ali ne možeš da ne utešiš i ne zagrliš dete, bude ti žao", priznao je Voja.

Kako kaže, sada već vrlo lako može da prepozna profil takmičara.

"Za razliku od drugih formata, u ovom takmičenju ljudi sebe pokažu baš kakvi jesu. Video sam i tačno mogao da procenim kome je stalo, kome nije, ko je došao zbog slave, para, da li samo da bi pojačao tezge svoje. To tačno vidim iz profila ljudi", otkrio je voditelj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna