Javnost je već duže zabrinuta za stanje Ane Nikolić, budući da su se na društvenim mrežama pojavili snimci koji svedoče o lošem stanju u kojem se pevačica nalazi. Na jednom snimku se vidi da na licu ima duboke ožiljke. Tokom njega, Ana priča i o lošem finansijskom stanju, pa kaže kako "na računu ima samo 100 dinara".

Na drugom snimku se čuje kako kaže da ne zna od čega su nastale promene na koži, ali da se brine da su ozbiljne. Mnogi tumače da su za Anino stanje krivi poroci, a o problemu s alkoholom je pričala i sama pevačica.

"Deda je bio alkoholičar, on je čovek umro od alkohola", ispričala je svojevremeno u "Magazinu IN". Zbog toga se njena baka i razvela i to, kako pevačica kaže, još pre 100 godina, kad se niko nije razvodio.

ana nikolic 4-min.jpg
Youtube / Ana Nikolić 

"Ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola. Bio je Vaga u horoskopu kao i ja", ispričala je Ana. "Ja verujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK klasični. Pomešao se pogrešni DNK. Šta da radim", kazala je.

Ona je tada spomenula brigu koju baba pokazuje, jer je stalno zove telefonom - detalj koji su mnogi shvatili samo kao njenu duhovitu opaska.

"Zove me i kaže: `Kad ćeš da pevaš? Hoću da umrem, kad ćeš ti da pevaš nešto?!` Žena me zove po 70 puta. Ljudi su počeli da misle da mi je to neki dečko... !", šalila se Ana rekavši da je na kraju blokirala babu na telefonu.

"Baba, ideš na blok na nekoliko dana", objašnjava pevačica. "A ona ostavi poruku: Javi mi se. Posle je odblokiram", priznala je Ana i dodala: "Ja joj kažem da mi nešto telefon nije radio... Zamisli da svaki dan slušam njene priče."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Novi snimak Ane Nikolić Instagram