"Ovo je samo trenutak slabosti i Ana će izaći kao pobednik." Tim rečima Goca Božinovska komentariše dešavanja u životu Ane Nikolić.

Goci je Ana veoma draga i nada se da će sve ovo proći."Ona je jako dobar čovek, a pre svega dobar drug", priča Božinovska. "Ovo je sigurno trenutak slabosti, ona je jaka žena, sigurna sam da će se izvući iz ovoga", kaže Goca.

Podsetimo, prošle nedelje u medijima i na društvenim mrežama osvanuli su snimci na kojima se vidi da joj je lice prepuno ožiljaka.Na jednom snimku, pevačica se žali da na računu ima svega 100 dinara i da je u lošoj finansijskoj situaciji.

"Meni stvarno nije samo jasno šta se dešava sa njenim licem", kaže Božinovska. "Ne bih rekla da je zbog lasera, jer ima i po rukama, ali ko zna šta je, to je nešto ozbljno.

Sigurno je neki zdravstveni problem. Mnogo mi je žao što joj se ovo dešava, ja je mnogo volim. Samo molim Boga da joj bude dobro", tužna je Goca.

"Mislim da ne postoji neko ko nju ne voli. Ona je laf. Ja sam je nedavno videla u igraonici, dovela je ćerku. Izgledala je baš lepo, bila je doterana, sređena. Ona je jako brižna majka, vidi se da vodi računa o ćerki", ističe pevačica.

Iako je poznato da Ana ima mnogo prijatelja na estradi koji se sada ne oglašavaju, a Goca je sada otkrila zašto misli da je to tako.

Otac Goci Božinovskoj branio da peva
Printscreen/ YouTube Glamur HAPPY TV 

"Verujem da su mnogi poverovali u priče da je alkoholičarka i narkomanka, pa su digli ruke od nje. Odjednom čuješ neke priče, ovo se nije desilo preko noći. Verujem da mnogi misle da je istina, a opet ni za svoje najrođenije nisi siguran šta je tačno. Čak i da je istina, njoj treba pomoći", rekla je ona i nastavila:

"Ona toliko ima prijatelja, toliko su joj se svi šlihtali u životu, a gde su sad svi? Meni kad bi bilo toliko teško, ja bih imala mnogo prijatelja kojima bih se obratila.

ana nikolic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Najpre bih krenula od njenog zdravstvenog stanja, nešto ne vidim da je njena majka tu. Roditelj prvi treba da priskoči u pomoć svom detetu. Ana je toliko mila i draga, uvek je tu da svakog pozdravi, izgrli, izljubi. Njeni najbliži treba da se okupe i da joj pomognu", priča Goca koja dodaje: "Uz nju sam šta god da zatreba."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Kurir / Telegraf

BONUS VIDEO:

ŠTA SE DEŠAVA SA ANOM NIKOLIĆ?! Ispred njene zgrade MUK, na prozore navučene roletne, vrata IZGREBANA, a evo šta kažu komšije Kurir televiz