Da Ana Nikolić prolazi kroz težak period otkriveno je nakon što su prošle nedelje u medijima i na društvenim mrežama osvanuli snimci na kojima se vidi da joj je lice prepuno ožiljaka, dok se pevačica žali da na računu ima svega 100 dinara i da je u lošoj finansijskoj situaciji.

Pevačicu su podržale koleginice Goga Sekulić i Goca Božinovska, a prijatelji van estradnih krugova tvrde da su pokušali da joj pomognu.

 "Svi su od nje digli ruke, ali nikoga ne možete kriviti za to. Njen loš period traje godinama, pa stane pa se opet vrati. Mnogi misle da su Anu poroci ubili, ali nisu. Anu je dokusurila slava, život među poznatima za koji nije bila psihički spremna da živi pod lupom javnosti. Svašta se tu u njenom životu nakupilo, ali verujete da su majka i brat učini sve što su mogli i da su digli ruke", kaže Anina prijateljica koja je želela da ostane anonomnima i dodala:

"Nekada smo se češće viđale, sada povremeno popijemo kafu ali ona zaista više ne vlada sobom. Ona je dobra osoba i pravi umetnik, ali je posrnula. Majka joj je stalno savetovala da radi na sebi, ona je vodila na psihoterapije, brat joj je vodio karijeru ali on sada ima svoju porodicu i ne može više sa njom da se bori", kaže ona.

Prema rečima komšije, koji je jedno vreme bio drug sa Anom, pevačica ima loše društvo.

"Mislim da je nju pogrešno društvo uništilo. Da se Ana druži sa ljudima koji će je motivisati, njenom uspehu se ne bi nazirao kraj. Međutim, pored nje su često neki ljudi koji razmišljaju samo o provodu, alkoholu i tumaranju tržnim centrima. Snimaju je i to kače po mrežama. Troše novac uzaludno. Ona nije klinka da je neko može nagovoriti na bilo šta. Ja sam prisustvovao jednom njenom razgovoru sa Rastom. Telefonskom razgovoru. On joj je držao predavanje povodom nekih saradnika i izjava koje je davala, savetovao ju je", kaže ovaj momak.

Ćerka ju je promenila ali nedovoljno

"Svi smo mislili da će je rođenje Tare promeniti i jeste. Dala joj je motiv da radi i stvara. Bila je ispunjena. Smršala je za kratko vreme posle porođaja, ali onda je usledio rastanak od Raste i opet je sve krenulo nizbrdo. Mnogi su digli ruke od nje, među njima i ja. Možda joj treba dati još jednu šansu, ali ona je teška kao osoba. Tvrdoglava je, a dete u duši", rekao je izvor i istakao da postoji solucija da se Ana preseli u rodno mesto svoga oca, Donju Mutnicu.

"To je još ranije bila opcija, mama i tetka su je tako savetovale. Ona inače dosta sluša tetku, ali sada tamo odlazi sa društvom jer komšijama u zgradi smeta buka. Ana bi, samo kada bi htela, ponovo mogla da bude na vrhuncu slave. Neodgovorna je i to je za posao loše, ali kada bi neko umeo sa njom sve bi bilo bolje", rekao je izvor za "Blic".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Nikolić o saradnji sa Laćom i Marinom Kurir televizija