Skoro tri decenije od popularnosti i uspeha, čuvene "Modelsice" su svaka na svom životnom putu i ne mogu biti dalje jedna od druge. Najpoznatija od njih je Sandra Meljničenko koja i danas privlači pažnju javnosti. Udata za jednog od najbogatijih ljudi na svetu, Andreja Meljničenka čije se bogatstvo procenjuje na više od 22 milijarde dolara.

Kad je Andrej prepisao na nju svoje dve velike kompanije, Aleksandra postala jedna od najbogatijih Srpkinja. Oni imaju dvoje dece, a o bajkovitom venčanju koje su imali pre 17 godina i danas se priča. Slavilo se tri dana, po zvanice je mladoženja slao privatne avione, služila se najbolja hrana i najskuplje piće, a goste su zabavljali Vitni Hjuston, Kristina Agilera, Hulio i Enrike Iglesijas i drugi. Na njenoj svadbi nije bila jedna od najbližih koleginica, članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi.

"Nije me zvala na svadbu, jer smo se posvađale neposredno pre nego što će ona izaći iz grupe", ispričala je kasnije Sindi. "Tako da mi smo prekinule kontakt. Posvađale smo se oko toga što je ona kasnila na neki nastup koji je bio u Parizu tad, tako da smo imali probleme oko kašnjenja. Ja sam joj zamerila. Žustrije smo se posvađale i tada smo prekinule kontakt."

Sindi o bivšem mužu
Instagram/Ivana Stamenković 

Njihov menadžer Milan Vrbić Vrba opisao je konflikt i napomenuo da je bilo koškanja. "Netrpeljivost između devojaka rasla je svakodnevno. Sandra, tada Nikolić, počela je da nervira koleginice bahatim ponašanjem. Posle nekog vremena od osnivanja grupe, počela je da se druži s VIP ličnostima, da obilazi mondenska mesta i zbog toga je postala neodgovorna“, rekao je jednom prilikom izvor za Kurir.

Kako se pričalo, kap koja je prelila čašu bilo je Sandrino kašnjenje na nastup. Sindi takvo ponašanje više nije htela da trpi i u garderobi jedne diskoteke udarila joj je šamar.

"Sve devojke, osim Sandre, bile su spremne za nastup. Ona je kasnila čitav sat. Zbog toga im je gazda kluba zapretio smanjenjem honorara. Kad je stigla, došlo je do žestoke svađe, a ubrzo je usledio šamar. Taj nastup su odradile, ali Sandra je ubrzo napustila grupu", zaključio je tada izvor.

aleksandra melnicenko 0139534495-min.jpg
Profimedia THIS IMAGE IS PROVIDED BY RUSSIAN STATE-OWNED AGENCY SPUTNIK 

I ostale članice grupe su se razišle. Marijana Karanović Mimi udata je za jednog biznismena i retko je viđamo u javnosti. Oni žive u Beogradu i roditelji su dve ćerke, Ivone i Martine.

Mima je važila za najlepšu "Modelsicu", a manekenstvom je počela da se bavi već sa 12 godina, dok je prvi javni nastup imala 1993. godine na reviji Verice Rakočević. Nakon toga se naglo ugojila, te je dve godine nije bilo na sceni, a za to vreme bila je na rigoroznoj dijeti i uspela je da smrša.

Ivana Berendika svojevremeno je bila i druga pratilja na izboru za Mis Jugoslavije, a 2005. godine udala se za jednog od osnivača Gugla, 20 godina starijeg Tomasa Jermoluka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Sindi Models bikini Instagram/sindi_models