Rada Manojlović otvoreno je pričala o emotivnim brodolomima koje je doživljavala, a mnogi su očekivali da će pet godina dugu vezu sa Harisom Berkovićem krunisati brakom. Par se na iznenađenje svih rastao, a razlog je navodno taj što pevačica nije spremna da ima porodicu.

"Kao jako mlada je ostala bez majke, te je svu brigu oko domaćinstva i porodice preuzela na sebe. To je umnogome uticalo na njeno zdravstveno stanje, kao i na način na koji gleda na život", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da se Rada od Harisa Berkovića rastala nakon pet godina veze jer nije bila spremna da osnuje porodicu.

 "Rada krije mnoge stvari o svojoj vezi sa Harisom. Iako ga uvek u javnosti hvali, nije sve bilo idealno, a Berković nikada nije mogao da razume to što ona nije spremna da ima dete. Oduvek je maštao o tome da će imati veliku porodicu i bio je uvređen zbog toga što Rada ne deli njegove snove. To je bio jedan od razloga zbog kojeg su se razišli", rekao je izvor za Alo!.

Podsetimo, ranije se govorilo da se par rastao jer pevač nije bio spreman da se ženi.

"Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli, i obavili sa njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa", rekao je anonimni izvor blizak paru i naveo da su Harisa savetovali roditelji da odluči šta želi u budućnosti.

"Radin tata ih vise ni ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, bice presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli. "Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako nećeš da se ženis i ostvaruješ kao otac, pusti devojku da nađe svoju sreću . Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom". Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podršku", rekao je nakon razvoda izvor za "Star".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"BOLESNA SAM U MOZAK, TREBA MI NEKO DA BUDE TU 24/7!" Rada Manojlović otkrila: BOLUJEM OD TOGA DA VEZA BUDE BRAK ZA CEO ŽIVOT Kurir televizija