Otkako se pojavila na estradnoj sceni, pevačica Rada Manojlović imala je tri duge veze - sa pevačem Milanom Stankovićem, sa košarkaškim agentom Momirom Gajićem, a potom sa još jednim svojim kolegom, Harisom Berkovićem.

Rada je nedavno priznala da se tokom veze sa Milanom zaljubila u drugog muškarca, a reč je upravo o Momiru Gajiću. Sa njim se zabavljala tri godine, a raskinuli su 2015. Iako su im mnogi predviđali brak, to se ipak nije desilo, a jedno o drugom posle raskida nisu imali najlepše reči.

"Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom", rekao je tada navodno Momir, a Manojlovićeva je uzvratila:

"Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao 'bivši dečko Rade Manojlović'.Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila. Tri godine smo bili zajedno i sve što sam imala da kažem o njemu već je rečeno. Nije nam išlo najbolje u poslednje vreme. I on i ja dali smo sve od sebe. Ali ne vredi, kad ne ide, ne ide."

Momir Gajić
Youtube / Printscreen / Alexander Mihaylov 

Pričalo se da je na raskid uticala i Momirova sestra koja nije podržavala njegovu ljubav sa Radom, a onda su se dve godine posle kraha veze, 2017. godine, svi zajedno sreli na aerodromu u Beogradu. Pevačica je putovala u Split na nastup, kada je naišla na Momira, njegovu sadašnju suprugu, ćerku, kao i Momirovu sestru. Srdačno se pozdravila sa bivšim izabranikom, ali ne i sa njegovom sestrom.

"Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava", otkrila je tada Rada za domaće medije, dok Momirova sestra nije želela da se upušta u priču o bivšoj snajki.

"Ne bih komentarisala izjave te osobe i davala joj tako na značaju", bilo je sve što je u to vreme rekla Gajićeva sestra.

Momirov otac je, ipak, bio nešto rečitiji.

"Nije baš tako. Sestra nikada neće da bude protiv brata. Kakav je njegov emotivni izbor, takav je. Rekao nam je Momir da su sreli Radu na aerodromu, ali ne i da je bilo konflikta nje i naše ćerke kao što se piše. Zašto bi bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pevačica i što je sa sela? Taman posla. Devojka je bila na mestu. Ona je bila korektna. Prava devojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne reči upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim. Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila", ispričao je Momirov otac.

rada manojlovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Rada je potvrdila da je sa ostatkom Momirove porodice bila u odličnim odnosima.

"Njegova porodica, majka i otac, su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. Kako se u narodu kaže, zaova ili zlaova?", prokomentarisala je tada pevačica.

Momir Gajić danas je oženjen Nevenom Ninković iz Kragujevca, sa kojom ima dve ćerke. Žive na Floridi, gde on radi kao košarkaški agent.

Pre veze sa Radom, Gajić se zabavljao sa još jednom poznatom damom - manekenkom Katarinom Rebračom.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: