Za Ivanu Pavković i Petra Mitića 2022. godina bila je puna radosti. U septembu je u njihov dom stigao dvostruki blagoslov, dobili su blizance Vojina i Vuka. Strariji sin Vujadin najviše se obradovao braći, a kad god može pomaže mami i tati. Šta više, pomaže im cela porodica, a angažovali su i bebisterku.

 "Našli smo i bebisiterku koja nam pomaže, i bez nje ne bih mogla da radim, ali budu i babe i dede, i bebisiterka i srećna sam što tako odrastaju" rekla je Ivana, dok se Petar dotakao nedavne priče da su oboje pobegli od svojih roditelja i došli u Beograd da uspeju a sada ih mole da se vrate.

"Onda je, vrlo brzo, došlo vreme da moliš roditelje da se vrate. Jako mi je žao ljudi koji su u ovakvoj situaciji, a da nemaju podršku roditelja. Mi se ponekad i posvađamo, ali to su normalne zdrave svađe. Valja i to, rekao je Mitić", rekao je za Pink pevač.

Ivana je nedavno govorila o tome kao je stariji sin prihvatio braću.

"Znala sam kakvo je dete i znala sam da će sve to prihvatiti dobro. Svi su nas plašili da će biti problema, ali on toliko njih voli i mazi ih da se nekada i unervoze", rekla je Ivana.

Ivana Pavković i Petar Mitić čekaju blizance
ATA / Antonio Ahel 

"Pošto si svi rekli da stariji sin Vujandin liči na Petra, sada je dva jedan. Svi kažu da blizanci liče na mene", rekla je Ivana, koja je nedavno otkrila da je osetila strah kada je saznala da nosi blizance.

"I sada se jasno sećam momenta kada sam saznala da umesto jednog života, ja u sebi nosim dva. Doktorove reči: 'Imaćete blizance' su u meni izazvale šok i zbunjenost. Moram da priznam da sam bila pomalo uplašena. Svakako, taj strah je kratko trajao. Sada nas ima petoro i mogu reći da sam zaista blagoslovena majka i supruga. Dana kada sam ugledala ta dva mala života, više se nisam plašila", priznala je pevačica i dodala.

"Sada imam tri života o kojima treba brinuti i ponosna sam. Imati njih oko sebe je moje bogatstvo i hvala dragom Bogu na svoj sreći koju mi je dao."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PROŠLA GODINA NAM JE BILA ODVRATNA: Petar Mitić i Ivana Pavković teško podneli borbu sa koronom! Kurir televizija