Majka je Radi Manojlović bila ogromna podrška, a pevačica kaže da njenu smrt "ne priznaje" ni dan-danas. "Moja lepotica, moj heroj i anđeo. Mirjana", napisala je svojevremeno uz sliku iz detinjstva na kojoj su i mama i cela porodica.

Mama Mirjana je već bila teško bolesna kad je Rada prvi put u "Zvezdama Granda" ispala iz takmičenja. U svoj svojoj muci bodrila je ćerku i nije joj dozvolila da poklekne i kazala joj je da će sigurno jednog dana biti zvezda. "Zato je i dan-danas pitam za savet kadgod treba da donesem odluku", priznala je pevačica.

Ona kaže da veruje smo svi mi ista energija, koja je stalno prisutna. "Ja osećam da je moja majka uvek uz mene", objasnila je Rada koja mami posvećuje sve pesme, hitove i koncerte.

Ona je dugo zamišljala kako je i mama negde otputovala i da će se ipak vratiti, premda je bila uz nju i u samom trenutku smrti.

Rada Manojlović o detinjstvu
Youtube/Printscreen/HYPE TV 

"Bilo mi je teško, ali mi je bila uteha što u tom momentu nisam morala da negde radim, već sam je držala za ruku", ispričala je jednom prilikom. Još joj je teže bilo kad je, posle mamine smrti, morala odmah da nastavi s poslom.

"Teško je da pevaš kad se u tebi sve raspada", kaže Rada. "Danas se mami obraćam kao da je uz mene, pitam je šta misli, na primer, o nekom dečku i verujem u odgovor koji u sebi čujem."

Mirjana Manojlović je umrla 2005. godine, od karcinoma grlića materice. Navodno je on otkriven ranije i na vreme, ali lekari nisu mogli da se odluče na radikalnu operaciju, jer je tada bila još mlada i očekivalo se da bi mogla želeti još dece. "Da su je tako tada operisali, sad bi bila živa", kazala je jednom prilikom Rada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna