Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSIHIJATAR MI JE OBJASNIO ZAŠTO NEMAM DECU: Pevačica ne može više da izdrži - Dovoljno sam se nasekirala

Rada Manojlović iskreno o svom ljubavnom životu!

 rada manojlovic-min.jpg Izvor: ATA / Antonio Ahel

"Kad se ja zatalebasam, u mojoj glavi je to ljubav za ceo život. Sve veze su mi dugo trajale", priča Rada Manojlović o svom ljubavnom životu.

"Svako bi na mom mestu dobio dete, ali ne ja, i ne zbog tih muškaraca. Kod mene je to jedna duboka psihološka priča", kazala je pevačica.

Ona je, kako kaže, preuzela ulogu zaštitnika porodice kada joj je mama umrla. "Pošto sam već zarađivala, sestru sam zakačila za sebe, a kako mi je psihijatar objasnio, njoj sam bila kao majka", rekla je Rada za Alo!. "Imala sam o kome da brinem i nije mi trebao još neko. Jednostavno, nisam bila spremna za to", iskrena je.

 rada manojlovic 2-min.jpg Izvor: ATA / Antonio Ahel

Za njene veze se dešavalo se da drugi vide kako ne vode ničemu, priznaje i sama. "Ja sam bila uporna ko mazga, bez rezona i mozga. Stoički sam podnela te raskide. Meni je uvek bilo lepo", ne krije.

Rada veruje da je njen problem što odbija odgovornost, a u roditeljstvu čovek mora da bude spreman da nekog voli više od sebe. 

 rada manojlovic 2.jpg Izvor: Instagram / radamanojlovic

"I sada se osećam kao da imam 25 godina, a ne 38", priča ona. "Brinem ceo svoj život, pogotovo otkako sam izgubila mamu i nanu, nisam spremna da brinem još. Imam sestru, oca, brata i ne mogu da volim više nekog i da strepim da će nešto da mu se desi. Dovoljno sam se nasekirala u životu", zaključuje Rada.

Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Tekst: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije