Zlata Petrović prvi put je stala pred matičara sa samo 14 godina, a kad je napunila 18 već je bila u trećem braku. Sa 14 godina udala se za čoveka kog nije volela, i to na nagovor roditelja - čim je završila osnovnu školu, majka i očuh su joj našli supruga.

"Kod nas ženska deca ne nastavljaju školovanje. Ili se udaju ili ostaju u kući da rade. Nisu nas prodavali za novac, to su sad običaji po romskim svadbama u Italiji ili Parizu. U moje vreme su bogataši birali vredne devojke. Kad su roditelji tog mladića videli da čistim, perem, radim, izabrali su me da budem žena njihovom sinu. Mene nito ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora biti. Samo sam bila ljuta na život. Plakala sam tri meseca iako je moj muž, kom ne želim ni da spominjem ime, bio neverovatno lep i dobar dečko", ispričala je jednom prilikom pevačica.

zlata petrovic 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kada je odlučila da se razvede i da počne da se bavi pevanjem imala je 16 godina i bila je trudna, ali je shvatila da ne želi da rodi njegovo dete.

"Bila sam u četvrtom mesecu, stomak je već počeo da mi raste. Posle deset dana moljakanja uspela sam da uverim majku da treba da abortiram. Neka mi Bog oprosti, to je moj najveći greh koji decenijama nosim. Ali niko nije hteo da mi uradi kiretažu zbog toga što je dete već bilo živo u mom stomaku. Jedva sam našla doktora koji je pristao to da uradi bez bojazni da će ga uhapsiti, budući da je to bilo nezakonito. Nisam razmišljala o tome da li ću se kajati, jer mi je samo bilo u glavi da se rešim deteta i skinem teret s leđa. Naživo su me sekli kad su mi radili kiretažu, a ja sam s tog stola uveče otišla da pevam! Sela sam s majkom u autobus za Beograd, a potom za Milorce, mesto u kojem sam tog istog dana imala nastup", pričala je Zlata.

Pevačica je zatim imala još jedan brak koji je kratko trajao, a kad je napunila 18 godina već je bila u trećem braku, s kolegom Hasanom Dudićem s kojim ima sina.

Nakon razvoda od Hasana udala se za voditelja Zorana Pejića Peju s kojim je dobila sina Jovana, ali je i taj brak završen razvodom.

Još fotografija Zlate Petrović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica drži dijetu, njen izbor je autofagija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NEKAD SAM ZA LUDNICU, A NEKAD ZA BOLNICU!" Zlata Petrović otvoreno priznala kako se trenutno oseća i šta je GLAVNI UZROK kurir televizija