Veliko životno iskustvo i mudrost pružaju Tanji Bošković osnovu za savete koje ona nesebično daje ženama. Ona voli da kaže kako joj u životu nedostaje "samo pameti", ali njene reči ipak svaka dama treba da pročita.

Priznaje da je i sama u životu imala teških padova, ali iz njih je uvek izlazila bolja i snažnija.

"A ko nije! Znate dođe vam tako neki period pa budalesate, ne znate gde udarate, ali to je isto deo odrastanja! Ja da nisam imala tih nekih ozbiljnih životnih padova, pa ja bih takva budala bila! Sada sam malo manja budala, zahvaljujući tim padovima. Kad razvalite glavom, onda se malo i dozovete pameti! Niko meni nije mogao da naškodi koliko sam ja to radila sama sebi", kaže Tanja.

Svojom najvećom hrabrošću smatra odluku da ima decu. "To je bila najveća hrabrost, ali i najveća glupost! Nikad požalila nisam! Decu sam rodila sama i tu sam platila punu cenu, ali to je moj život! To je moja najveća hrabrost!", priča glumica.

Tanja Bošković donirala organe
Youtube/Printscreen/K1 Televizija 

"Žene, uzmite se u pamet, manite se ćorava posla. Jedini vaši protivnici ste vi same. I to je skoro po pravilu - ženska crta. Muškarci neće protiv sebe. Žene kidišu tako što otkidaju komad po komad mesa rođenog! To je čudo jedno! Zašto? Ne znam!"

Ona se posebno divi svakoj koja može da kaže da je "žena kuća".

"To su retke žene. Poznajem nekoliko takvih žena", priča Tanja. Alal vera svim majkama koje odneguju "žene kuće". Nedavno sam videla kako je jedna mama svojoj ćerki za 18 rođendan poklonila silikonska usta za rođendan. E kukala joj majka! To je velika muka. Ali malo li izađete iz Beograda, srešćete te žene kuće koje znaju da dočekaju, znaju da se zasmeju, koje znaju da se isplaču, koje znaju i da se potuku kad treba i čedo da iznesu i slavu da spreme i ručak da skuvaju i da poštuju i oca i majku i sve to što danas više nije moderno."

U emisiji "Balkanskom ulici", odgovorila je i na pitanje o njenim porocima.

tanja boskovic
ATA / Antonio Ahel 

"Ako mi izuzmete odanost pozorištu do imbencilnosti, drugih poroka nemam. Pušim!! I nikad neću prestati da pušim, cigare su moj izbor. Za moje pare pušim moje cigare na moja pluća, na moja usta. Ovih 42 godine pušim, pevam, igram, imam kapacitet za četiri konja debela. Kadra sam razne stvari činiti. Od svog tela mogu da ga istučem kao šniclu da me bespogovorno sluša i u ovim godinama. Nemam ni jednu bolest i ne pijem lekove.

Dušo, ništa! Ni vitamine. Ja sam zdrava krava. Eno mi i roditelja živih i zdravih po 80 i kusur godina. Od dobre sam fele, cigare mi ništa ne mogu.

Ceo život sam jela malo, osim u trudnoćama. Više od pola života sam bila gladna, zato u 62. godine izgledam ovako!"

BONUS VIDEO:

PROGOVORILA O INTIMNIM SCENAMA SA BATOM Tanja Bošković otkrila detalje snimanja EKSPLICITNIH SCENA: Evo kako se ponašao prema njoj Kurir televizija