Ivan Milinković već decenijama je na muzičkoj sceni, a najveći pečat ostavio je kao pevač grupe Legende, u kojoj je proveo skoro 30 godina. Za njim su zbog glasa i izgleda godinama uzdisale mnoge dame, ali on je ljubavni život čuvao daleko od znatiželjne javnosti.

"Jedno je javnost, drugo je sve ostalo", ispričao je nedavno Ivan za Kurir. "Sa 32 godine sam se prvi put oženio, Vesna je bila moja velika ljubav još iz KUD Lola, gde sam odlazio i pevao. Venčali smo se i bili u braku sedam godina i razveli smo se. Nismo imali dece. Da jesmo, verovatno se to tako ne bi završilo", rekao je pevač koji je sada otkrio da je njegova bivša žena završila tri fakulteta,

"Ja sam neko ko je bio veran, ko je ušao u brak iz ljubavi. Kasnije, kada je prošlo sedam godina, došlo je do zamora, ona je završila tri fakulteta jedan za drugim. Ja stalno putujem, nastupam, bilo je puno dana i meseci kada sam imao po dva koncerta dnevno. Verovatno je to delom uticalo na naš brak, ja sam imao svoje okupacije, a ona svoje", rekao je za Novu pevač, a onda i otkrio kakav mu je drugi brak sa suprugom Milicom.

ivan milinkovic 2-min.jpg
Youtube / Ivan Milinković 

"Ona me je štedela kada je odgajanje sina Filipa u pitanju. Ja ujutru dođem sa puta, ona bude sa njim i gleda da on ne plače da me ne budi. Ja na sceni moram da blistam, jer neko je platio kartu i želi da te gleda u punom sjaju, ne zanima ga da li je tebi neko plakao sinoć ili ti nisi spavao. U ovom poslu stalno moraš da se dokazuješ i moraš uvek da budeš na visini zadatka. To je velika obaveza. Nažalost, malo vremena sam provodio sa sinom kada je bio mali. Moja žena me i danas kritikuje da treba sada više da budem sa njim, ali ja sam na Kosmaju, on sa društvom. Treba više vremena provoditi saa decom. Meni je tata umro 1992., a mama mi je umrla 2019. godine, kada ti odu roditelji, onda vidiš koliko ti neke stvari fale. Treba čovek da se trudi da iskoristi vreme pametno", rekao je Ivan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

"LEP SPOLJA, A KAD GA LIZNEŠ..." Voja Nedeljković otkrio šta mu je Goran Bregović rekao o POZNATOM PEVAČU u privatnom razgovoru Kurir televizia