Jedno od pitanja koje se često postavlja pevačima odnosi se na bakšiš koji dobijaju na svadbama, a poznato je da - pored novca - gosti često nude i zlatan nakit, satove, pa i drago kamenje.

Vrlo luksuzan poklon sačekao je tako i Janu Todorović na jednom nastupu, na kojem je planirala da peva besplatno.

Bilo je to na svadbi kod porodičnih prijatelja u Austriji, gde je pevačicu gazda šokirao uručujući joj ključeve automobila. Janu su već svi redom "kitili", od mladenaca do gostiju. Kad je otpevala prvi blok pesama, usledilo je iznenađenje.

Jana-Todorovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Izveli su pevačicu pred salu, a tu je čekao crni "audi A5" na poklon. Gazda je izljubio Janu, zahvalio joj što nije tražila ni euro za honorar na svadbi i dao ključeve. U prvi mah, folkerka nije ni htela da prihvati poklon, jer je obećala da će pevati na svadbi tri meseca ranije. Nije ugovorila ni honorar.

Na kraju je primila skupoceni dar, a kad su se svi vratili u salu, nastalo je još veće veselje. Kažu da je tog vikenda Jana bila "okićena" sa oko 20 hiljada evra bakšiša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Jana pred svadbu popila Dzin tonik da se opusti Kurir