Nino Rešić bio je velika folk zvezda devedesetih, iza sebe je ostavio mnogo hitova, a gotovo svi pevači ga pamte po dobrodušnosti i vanserijskom vokalu. Ipak, njegov privatni život bio je buran, a mnogi kažu da su lični problemi uzrokovali pad u karijeri.

Nino se ženio čak tri puta. U svakom braku dobio je po jednu ćerku Tamaru, Amelu i Sandru. Preminuo je  2007. godine u 43. godini zbog perforacije pankresa.

Pevačica Nela Bijanić imala je priliku više puta da sarađuje sa njim, a dokaz da su bili prijatelji je svakako njeno gostovanje na njegovom koncertu. 

"Kod Nina Rešića sam bila na svadbi, žao mi je što je tako završio. Bila sam mu i gost na koncertu. Sjajan pevač, najveća muška zvezda. Bio je puno zauzet, završio je s poslednjih tuđih 20 evra u džepu. Zlatna kočija prolazi jednom u životu, ne prolazi svaki dan, ako ste uzeli zlato – uzeli ste. Sad pričam generalno, morate stvoriti nešto da imate iza sebe, morate imati nešto kada dođete u neke šezdesete, sedamdesete godine i više ne možete pevati", rekla je i otkrila kakva je bio Nino kada se kamere ugase.

"Voleo je malo popije, bio je divan pevač, kada sam bila gost na njegovom koncertu, to je bio lom, žao mi je što je otišao mlad", rekla je Nela, a prenosi Scena.story.hr.

Pevačica se osvrnula i na njegovu ćerku Sandru Rešić, koja je poslednjih par godina aktivna na estradi.

'Videla sam da su je nešto gazili, ali ne znam zašto. Ona je bila u 'Zvezdama Granda', ali dajte podignite to dete, dajte joj energiju, da zna da neko stoji iza nje. Treba to mladim ljudima, Sandra je divna devojka, borila se i izborila i svaka joj čast', istakla je Nela.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SANDRA REŠIĆ OD NOVOG DEČKA DOBILA AUTO, A BIVŠEM PORUČILA SAMO JEDNO: Muka mi je i ime da mu pominjem, ostaću dosledna sebi! Kurir TV