Još otkako je Majli Sajrus objavila pesmu "Cveće", pronose se glasine da je njome htela da se osveti Lijamu Hemsvortu za preljubu.

Žena s kojom se Lijam, navodno, upustio u tajnu vezu je - ni manje ni više - nego njegova najbliža saradnica u "Igrama gladi" Dženifer Lorens. Gostujući u jednom šou programu, glumica je iskoristila priliku da, konačno, ispriča i svoju stranu priče.

Kad joj je voditelj ponudio šansu da odgovori na glasine kako je Hemsvort prevario Majli baš sa njom, slavna Dženifer je to prihvatila oberučke.

dzenifer lorens lijam hemsvort 0121501477-min.jpg
Profimedia 

"Rado ću odgovoriti. To uopšte nije tačno", kazala je Dženifer. "To je čisti trač."

Veza Majli i Lijama je imala brojne uspone i padove. Zaljubili su se jedno u drugo kad je ona imala 17, a on tek 19 godina. Zgodni momak je priznao da su scene u romantičnom filmu "Poslednja pesma" bile neka vrsta okidača.

majli sajrus lijam hemsvort 0464321968-min.jpg
Profimedia 

"Kad počneš, želiš da sve bude profesionalno", pričao je Hemsvort. "Ali dok se unosiš u sve to, snimaš ljubavne scene, moraš da osetiš nešto ili nisi ljudsko biće", kazao je.

Sledeće, 2010. godine su se prvi put pojavili kao par na zabavi povodom dodele Oskara. Od tada su se dvaput verili, venčali i razveli, a prošli su i strahotu kad im je kuća izgorela u požaru.

Deset godina ljubavi je ostavilo snažan trag u životima njih dvoje, a svoj hit "Cveće" je Majli objavila baš na Hemsvortov rođendan, 13. januara ove godine. U spotu je nosila zlatnu haljinu, toliko sličnu poznatoj toaleti Dženifer Lorens, da su mnogi izveli zaključak - ona je kriva za razdor.

dzenifer lorens lijam hemsvort 0266523387-min.jpg
Profimedia 

"Puka je slučajnost što njena haljina liči na moju toaletu sa premijere", kaže oskarovka. "Lijam i ja smo se samo jednom poljubili van snimanja", priznala je, "ali to je bilo stvarno davno." Dženifer se, da podsetimo, udala za galeristu Kuka Maroneja, 2019. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna