Pevač Milan Stanković poslednjih godina posvetio se veri, a u tome ga podržava i bivša izabranica, pevačica Rada Manojlović. Iako je od njihovog raskida prošlo 11 godina, Rada i Milan i dalje su jedno drugom velika podrška.

"Ne smem da pričam o religiji, nije mi Milan zabranio, ali kroz njega mi zabranjuje neko, ne mogu sada da objašnjavam, komplikovano je. Pevamo i pevaćemo, ali je mnogo lepše tamo nego ovamo, mnogo je bolje s Bogom nego s ljudima", rekla je Rada za "Informer", a onda se osvrnula i na bivšeg dečka Harisa Berkovića.

Čime se Milan Stanković bavi
Instagram/Milan Stanković 

U više navrata pisalo se o tome da Harisova porodica navodno nije podržavala njegovu vezu sa Radom, ali pevačica kaže da u tome nema istine.

"Apsolutno sve što se objavilo o meni i Harisu od 2016. godine nije tačno. Ni godine, ni deca, ni njegovi i moji roditelji, sve je bilo netačno. Navikla sam se da loše vesti prodaju novine. Isto kao što se pisalo da sam u lošim odnosim s maćehom, a nas dve smo nikad bolje. Nije tačno da me Harisovi roditelji nisu voleli, bila sam kod njega hiljadu puta i sve je bilo sjajno", istakla je Rada.

Nova devojka Harisa Berkovića
ATA / Antonio Ahel 

Rada je pre nekoliko meseci prekinula saradnju sa dugogodišnjim menadžerom i na to mesto zaposlila svoju sestru Mariju, a bivše saradnike krivi za to što još uvek nije napravila veliki solistički koncert, dok su, s druge strane, koncerte zakazale njene koleginice koje su na sceni kraće od nje.

"Zato što sam bila glupa, realno, da je bio dobar tim oko mene, imala bih i koncert. Moje pesme su slušane, ali što se tiče vođenja karijere, oko mene su bili ljudi koji su samo čekali da se jave na telefon i da uzmu procenat. Sada je sve drugačije", rekla je za pomenuti list.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna