Svi smo bar jednom prošli kroz raskid i poznajemo sve te emocije - bes, tugu, očaj, strah. A sad ih Majli Sajrus sve povezala u pesmi "Cveće" za koju se veruje da je posvećena njenom bivšem - Lijamu Hemsvortu.

Majli i Lijam su se venčali 2018. godine, a pre toga su se zabavljali punih deset godina. Već 2019. godine objavili su da se razvode. Imali su mnogo uspona i padova, a zastrašujuća katastrofa im se desila ubrzo nakon što su sklopili brak.

Njihova kuća u Malibuu je stradala u požaru koji je zahvatio taj deo Kalifornije. Stihovi njene pesme "Cveće" podsećaju i na taj detalj: "Bilo nam je dobro sve dok nije prestalo. Sagradili smo dom, a onda gledali kako on gori", peva danas Majli.

Milioni žena pevaju s njom, a danas je i Dajana Kiton objavila na svom Instagramu koliko uživa u pesmi. Brojne slavne ličnosti su ostavile pozitivne komentare na to.

Žene se lako identifikuju sa stihovima. "Mogu ja i sama da kupim sebi cveće, da napišem svoje ime na pesku. Mogu da razgovaram sa sobom satima i da kažem sebi stvari koje ti ne razumeš", peva Majli.

Priče da su pesma i video spot inspirisani preljubama Lijama Hemsvorta krenule su sa nekoliko trač sajtova u svetu. On je u ljubavi sa Gabrijelom Bruks, a i za Majli se smatralo da je krenula dalje.

Novu pesmu je objavila 13. januara, baš na rođendan svog bivšeg muža. Navodno je i klip snimljen u kući koju je zgodni glumac koristio za avanture.

liam hemsvort 0750036983-min.jpg
Profimedia 

Spominje se čak i njihov broj - priča se da je Lijam prevario Majli sa 14 žena. Istinu zna samo pevačica. Kad su se rastajali, tvrdila je da preljuba nije razlog njihovog razvoda. Da li je u međuvremenu nešto saznala? Ili rešila da otkrije ono što je dosad krila od drugih? 

Ženama kao da to nije važno. Svaka je doživela raskid, mnoge su bile žrtve preljube. To je sigurno bar jedan od razloga što su sve lude za ovom pesmom... poslušajte je!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna