Voditeljka Suzana Mančić važi za jednu od najlepših dama sa ovih prostora i za veliku zavodnicu, pa je mnogima teško da poveruju da ni ona nije uvek bila zadovoljna svojim izgledom. Međutim, Suzana nema problem da prizna da je "kuburila" sa kilogramima. 

"Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam videla fotografije, bila sam tako besna na sebe. Ja sam pocepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam", ispričala je voditeljka, a prenosi "Hello".

Ona je tada imala 89 kilograma i želela je da smrša 15 kg

suzana mancic stan dragana udovicic.jpg
Kurir / Dragana Udovičić 

"Gde je 89 kilograma, tu je i 90 pa i 100 (smeh)", rekla je ona i dodala da joj se višak najviše skupljao oko stomaka.

Suzana se tada okrenula jednoj vrsti keto dijete koja se sastoji od dva praškasta obroka i večere koju je sama pripremala.

"Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek", otkrila je voditeljka, pa objasnila da je važna caka bila i topla limunada koju je pila svako jutro, kao i užina - tada je jela krastavac, koji je poznat kao dobar saveznik u mršavljenju.

"Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac", ispričala je Suzana koja je jedno vreme živela u Rusiji.

Kako je Suzana Mančić smršala 15 kilograma
Sonja Spasić 

Poznata Srpkinja za mesec dana skinula je 11 kg, a nakon toga još četiri kilograma.

"Procvetala sam, brate mili", poručila je nakon što je smršala.

Još fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Suzana Mancic Jedno od najlepših TV lica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna