Publika je navikla da Suzana Mančić povremeno pobegne iz Srbije, ali njena uobičajena destinacija je Grčka. Ne samo da voli more, već je tamo stacioniran i njen muž Simeon.

Međutim, nekadašnja "loto" devojka je sad otputovala u Varšavu i rado podeli nove fotografije na svom Instagram profilu. Na poslednjoj izgleda kao da se "prepolovila". Suzana je i ranije bila, s vremena na vreme, na dijeti, a ovog puta je primenila i poznati trik - malo šire pantalone koje zaista čine figuru privlačnijom.

Omiljeni način mršavljenja joj je liposukcijska dijeta, između ostalog i zato što je u njoj večera najobimniji obrok. Međutim, nisu dozvoljeni nikakvi šećeri, ne samo slatkiši, već ni voće.

suzana mancic volim jesen.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

Suzana na dijeti jede zeleno povrće: brokoli, rukolu, zelenu salatu i spanać. Uz to, pojede parče ribe ili cvenog mesa. Čajeve i kafu može da pije tokom celog dana, bez šećera, a jednom nedeljno joj je dozvoljena i čaša vina.

Prvi put se za ovu dijetu odlučila kad je videla da se ugojila više od 10 kilograma. "Veliki sam hedonista, volim svašta da jedem, ali morala sam da smršam", kazala je tada, naglasivši da je ona ipak TV lice. "Od mene se traži da izgledam dobro, ali da se razumemo, ne želim manekensko telo. Treba uzeti u obzir moje godine i zdravlje, tako da neću da preterujem s mršavljenjem", objasnila je.

suzana mancic.jpg
Kurir / Dragana Udovičić 

Jedno od njenih omiljenih jela se priprema od samo četiri vrste povrća. "Potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok", podelila je ona recept za lagano i ukusno jelo. "Nije ljuto, nije teško, jede se kašikom, i može da se jede i hladno", dodala je Suzana.

Tekst: Lepa&Srećna