Mnoge slavne dame (a i one manje poznate), uživaju da s vremena na vreme objave poneku sliku na kojoj "nemaju šminku". Dešava se da to bude zaista takva fotografija, ali je mnogo češći slučaj da na koži bude bar malo pudera, a na očima malo maskare.

Još ako se primeni i neki filter, slika "ovakva sam se probudila" bude zapravo daleko od stvarnosti.Suzana Mančić je izostavila sve ove sitne ženske "manevre" i objavila sliku na kojoj je zaista bez šminke. Bez frizure i s naočarima, nekima je bila čak i neprepoznatljiva.

U jednostavnom pamučnom džemperu, nekadašnja "loto devojka" pozirala je za stolom u pozi jutarnjeg "čekanja na kafu", a uz sliku je dopisala: "Evo jedna kad ustanem. Hladno mi je. Gladna sam. Opet kiša… Gde je kafa?"

suzana mancic-min.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

Verovatno nije ni slutila da će upravo ta slika dobiti trostruko više lajkova nego one "službene" fotografije na kojima je doterana, sa lažnim trepavicama i sveže isfrizirana.

"I kad ustanete i kad Vam je hladno i bez kafe, šminke, frizure sa kišom, maglom, suncem, Vi ste lepa žena, a pre svega jedna zadovoljna žena, što se vidi na Vašem licu. Kamo sreće da smo sve žene takve kad ustanemo... ", piše joj jedna obožavateljka. 

suzana mancic sa cerkom.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

Svima njima se najviše dopalo to što je pokazala da je "bez kompleksa, normalna i bez predrasuda", pa joj poručuju da je jedno od najlepših i najsimpatičnijih TV lica. "Neka se zna da Suzi nije `narcis`, hajd` da vidim one napumpane da prikazu sebe ujutru kad ustanu", poručila je jedna. 

Voditeljka ima čime da se pohvali - koža na licu ima divnu boju, ten je blistav i zategnut, a redovna nega se za Suzi podrazumeva - plava kosa je sveže ofarbana, a obrve maksimalno uredne. 

Ona ne krije da primenjuje sva sredstva da očuva lepotu. "I doktori su zgodni, pažljivi. Evo, na operaciju kapaka, prvo sam ja vodila Draganu Katić, a pošto se ona oporavila, onda je ona išla sa mnom. Ništa me nije bolelo, a doktor je bio tako dobar frajer, da mi je sve bilo još lakše i zanimljviije. On zgodan, operiše me, a ja, pošto sam u lokalnoj anesteziji, gledam ga ispod oka", ispričala je jednom Suzana. Pogledajte još njenih slika u galeriji.

Instagram/Suzana Mancic Jedno od najlepših TV lica.

Tekst: Lepa&Srećna