Dušica Jakovljević je spremna da, još jednom, krene "pod nož". Poznato je da je voditeljka dosad imala više intervencija, a sve su one imale za cilj da poboljšaju njen izgled. 

Kao što je više puta naglašavala, smatrala je da je to neophodno za njenu karijeru. Sada je, međutim, hirurški zahvat neophodan radi njenog zdravlja.

Samo što se završila sezona rijaliti programa koji je vodila, Dušica je rešila da se uhvati ukoštac s problemima koji joj već duže vreme zadaju sinusi. Međutim, čini se da je ovu intervenciju predugo odlagala, bar prema novoj objavi na njenom Instagramu.

"I krenule smo u borbu... Ispostavilo se da će biti teže nego što smo mislile zbog višemesečnog odlaganja operacije. Prvi dan s mojom najboljom doktorkom za sinuse", napisala je uz stori koji je objavila na Instagramu.

dusica-jakovljevic.jpg
Instagram / dusicajakovljevic 

"Da ne odgovaram ponaosob... Sređujem sinuse najboljom metodom, a nakon toga mi sledi oporavak, pa operacija devijacije nosa. Moram da odmorim, pa od sutra mogu da odgovaram na pitanja...", napisala je Dušica.

Podsetimo, ona je već operisala zube, usta i grudi. "Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja, jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam", kaže ona. 

Operaciju sinusa je već jednom bila zakazala, ali je morala da je otkaže zbog prehlade i lošeg zdravstvenog stanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna