Iako se pričalo da nikad neće postati kraljica, Kamila Parker je svima pokazala da upornost i ljubav ne znaju za prepreke. Prvo je uspela da se uda za princa Čarlsa, premda je bilo krajnje upitno da li će razvedenoj ženi to ikad biti dopušteno.

Da bi joj to omogućila, kraljica Elizabeta joj je čak dodelila i titulu, jer ne dolazi iz plemićke porodice. A onda blagoslovila i njiihov brak. Nakon Elizabetine smrti, Kamila je dobila i najvišu titulu koju je prvi put upotrebila kad je preimenovala svoj čitalački klub. 

Do njega je Kamili veoma stalo, a ove godine klub organizuje i prvi letnji festival. Na otvaranju se pojavila i nova kraljica lično, a njen izgled je iznenadio mnoge. Poznata po umerenim modnim kombinacijama, Kamila je došla u palatu Hempton Kort u odvažnom kombinezonu.

kamila parker 0782931949-min.jpg
Profimedia 

Jarka plava boja je i ranije često bila njen izbor, a po tome liči na Elizabetu koja je umela da kaže: "Kraljicu moraju svi lako da uoče među svetom." Međutim, kroj kombinezona je zaista neobičan za dvorske prilike i poznavaoci tvrde da ga Elizabeta ne bi odobrila. "Vrlo drzak izbor", komentar je u britanskim medijima koji podsećaju da ovo nije prvi put da se Kamila tako obukla.

kamila parker kralj carls 0774554373-min.jpg
Profimedia 

Isti kombinezon je nosila i na koncertu nakon Čarlsovog krunisanja za kralja. Međutim, pošto je tada uglavnom fotografisana kako stoji sedi ili stoji na tribinama, kreacija je ličila na jednostavnu haljinu do poda.

Tek na festivalu, gde je Kamila šetala pred palatom, vidi se koliko su široke njene nogavice dok korača, a i prisutni su jedva prikrili iznenađene poglede. Mnogo je i komentara da se obuća uopšte ne uklapa dobro, da nema stas ni držanje kao i da je frizura suviše demode za ovako modernu odevnu kombinaciju. Šta vi mislite?

kamila parker 0782938558-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna