Objava Dušice Jakovljević raznežila je njene pratioce, jer se voditeljka prisetila svojih najmlađih dana. Mnogi doživljavaju njene reči veoma emotivno budući da se završava rijaliti projekat u kojem je doživela najveću popularnost. 

U svojoj poruci, voditeljka se obraća "sebi samoj" u detinjstvu, a publici omogućava da zaviri u njene početke koji će je odvesti do karijere u kojoj danas uživa.

"Malena, ona mala Dušica iz prvog-tri osnovne škole "Braća Ribar", odnosno "Kralj Petar Prvi" – prve i najstarije srpske škole… Ona mala najsitnija u odeljenju sa tamnom smeđom kosom do kraja leđa… Ona mala što je stala pred svoje drugare vodeći priredbu, a par godina kasnije i Dan škole na "Kolarcu"… Baš ta mala koju su voleli i drugari i nastavnici, danas bi bila ponosna na tebe", napisala je Dušica, pa nastavila:

"I dalje si ista ta mala pravih ledja, nogu oblikovanih hodanjem od Dorćola do Knez Mihailove i Palasa… I to je tvoja najveća vrednost! Samo što si tu prvu publiku pomnožila sa nekoliko miliona, strpljivo i predano radeći i čekajući pravi trenutak! I evo ga! Na korak do krune još jedne preuspešne sezone najvećeg, najboljeg i najskupljeg televizijskog projekta današnjice, ispisuješ istoriju televizije! Ej, malena… Bravo, bre – napisala je Dušica na svom Instagram nalogu.

Dušica Jakovljević je rođena 1981. godine u Beogradu i odrasla je u radničkoj porodici na Dorćolu. Bila je član dramske sekcije i rado je vodila školske priredbe. Međutim, priznaje da tada nije maštala o tome da postane televizijska voditeljka.

Posle osnovne škole je upisala gimnaziju, a u trećem razredu je saznala da Radio Akademac traži novinare, voditelje i saradnike. Prijavila se i odmah dobila posao. Dušica je dobila priliku da radi nekoliko emisija, a samo četiri meseca kasnije na konkursu  Televizije "Palma" dobila priliku da, sa drugaricom Aleksandrom Radujko, uređuje i vodi omladinsku emisiju "Žurka".

Nakon toga je dobila priliku za saradnju sa Produkcijskom kućom Emoušn. Jedan od prvih projekata na kome je radila bio je rijaliti šou program "Veliki brat". Dušica je bila jedan od scenarista i urednika tada novog, ali prilično popularnog televizijskog formata.

dusica jakovljevic 2-min.jpg
Instagram / dusicajakovljevic 

Učestvovala je i u ostalim projektima, među kojima je emisija "Sve za ljubav“", koju je jedno vreme uređivala.

Zatim je za "S Mediju" vodila i uređivala nekoliko emisija. U međuvremenu je sa Televizijom "Pink" sarađivala na brojnim projektima, pa je pozvana da bude urednik kanala "Pink World". Dušica je prihvatila, te je dobila da radi još nekoliko velikih projekata. Između ostalog, vodila je bekstejdž program muzičkih TV takmičenja "Pinkove zvezdice" i "Pinkove zvezde".

Nakon odlaska kolegice Aleksandre Jeftanović na porodiljsko odsustvo, počela je da radi u rijaliti šou programu "Farma". Nakon toga je usledila "Zadruga".

dusica jakovljevic 1-min.jpg
Instagram / dusicajakovljevic 

Dušica je u braku sa TV producentom Aleksandrom Miljušem dobila dvoje dece - ćerku Anđelu 2007. godine i sina Ognjena 2009. godine. Razvela se 2014. godine.

Voditeljka je ljubiteljka tetovaža, a na početku karijere bila je prepoznatljiva po čiroki frizuri. Od kratke kose dugo nije odustajala, ali je priznala da se s godinama sve više trudi da bude što ženstvenija.

Uradila je nekoliko estetskih korekcija, uključujući i povećanje grudi. Priznaje da joj nisu strane ni korekcije na licu, pa je tako popunila usne, korigovala nos i bradu, te s vremena na vreme botoksom zateže kožu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&SRećna