"Moj tempo života je ubitačan, naročito u poslednjih četiri i po godine", požalila se nedavno Milica Milša svojim pratiocima na Instagramu. Kao što je poznato, glumica provodi na snimanju i po više od 10 časova dnevno.

Prvo je ogroman rad uložila u seriju "Igra sudbine", a nakon razlaza sa producentima, njen suprug Žarko Jokanović i ona su započeli novi projekat "Zakopane tajne". Međutim, uprkos zahtevnim obavezama, nije propustila preventivan ginekološki pregled. 

Upravo zahvaljujući njemu je, kako kaže, stigla na vreme i na operacioni sto. "Za nas žene jako su bitni preventivni ginekološki pregledi", napisala je Milica na Instagramu. 

milica milsa u bolnici 2-min.jpg
Instagram / milicamilsaisakovic 

"Jedan takav mi je omogućio da obavim neophodnu operaciju na vreme", dodala je Milša. "Vodite računa o sebi, drage moje. Mislite o svome zdravlju. Budite i lale i lavice", našalila se sa svojim obožavateljkama popularna glumica. 

Uz nju su muž Žarko i sin Antonije, a hiljade prijatelja i pratilaca su joj poželeli dobro zdravlje. Suzana Mančić je sažeto izrazila ono što su mnogi pomislili, premda Milica nije navela kakav je zdravstveni problem imala. "Sve je dobro kada je na vreme! Brzo se oporavi!", poručila joj je Mančićka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna