Voditeljka Dušica Jakovljević već dugo ima problem sa sinusima, zbog čega ima česte glavobolje. Kako je svojevremeno ispričala bolove je imala pune dve godine, a prijateljica, glumica Danica Maksimović ju je molila da ode na pregled.

"Na kraju sam otišla kod doktora, i hvala Bogu, nije bilo ništa strašno, već upala sinusa. Imala sam više sreće nego pameti", rekla je nedavno voditeljka, koja je trpela nesnosne glavobolje.

"Dušica već jako dugo ima problema sa sinusima, zbog čega na svaku promenu vremena trpi izvesne smetnje, te jaka migrenozna stanja koja ni pod terapijom ne prolaze. Ranije je upevala da se izbori sa time, ali kako godine prolaze, glavobolja je sve veća, a disanje joj je sve teže - ispričao je izvor blizak Jakovljevićevoj.

Ovim povodom se ogasila i Dušica, koja je potvrdila da joj se i ovog puta nije dalo da ode na operaciju.

"Istina je da sam operaciju koju sam najpre zakazala, morala da odgodim za mesec dana zbog prehlade. Budući da su za ulazak u poptpunu anesteziju neophodni optimalno zdravlje, čista pluća, dobra krvna slika... Nije bilo moguće sada uraditi intervenciju", rekla je Dušica za Alo! i dodala da će istu uraditi pred Novu godinu te da će oporavak trajati nekoliko dana.

Dušica Jakovljević nikad nije išla na mamografiju
Youtube/Printscreen/ TOXIC TELEVISION 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna