Jelena Perčin se nedavno razvela od crnogorskog glumca Momčila Otaševića, tako da je na crveni tepih Story.hr došla ove godine sama. Glumica uspeva da uskladi obaveze oko troje dece i karijere, ali kaže da je važno znati i prioritete.

Sada je "ugrabila" trenutak da se pojavi na svečanosti dodela nagrada Story Hall of Fame i očarala sve prisutne sjajno odabranom toaletom.

Ove večeri su se poznate ličnosti većinski odlučili za crnu boju, pa je Jelenina plavo-zelena haljina došla do izuzetnog izražaja. Blago drapirana tkanina naglašava vitak struk, a mini dužina otkriva pogledu lepo oblikovane noge.

jelena percin.jpg
Foto: Story Press 

Jelena je odabrala i modernu frizuru tako da je kosa začešljana unazad i puštena da pada, a kombinaciju dopunjavaju efektne krupne minđuše.

Nagrade su ovom prilikom uručene, između ostalih, Seki Aleksić i Aci Pejoviću, pa pogledajte sve slike sa dodele u galeriji.

Foto: Story Press Dobitnici nagrada 2023.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna