Danijela Martinović živi novo poglavlje u svom životu i uživa u njemu iz sve snage. Posle raskida sa Petrom Grašom, a naročito posle njegovog venčanja sa Hanom Huljić, svi su se pitali kako će pevačica nastaviti dalje.

Ona nije komentarisala ni Grašovu svadbu, a ni izabranicu, osim što je nekoliko njenih izjava drugim povodima dovođeno u vezu sa bivšom ljubavi. Sada je, konačno, pokazala da je spremna za novog momka.

Reč je o kriminalističkom inspektoru Josipu Plaviću (49), kojeg je upoznala na neobičan način. Kada je Danijela bila žrtva krađe identiteta preko Interneta, njena advokatica je podnela prijavu, a dalji postupak je doveo i do sudbinskog susreta.

Petar Grašo i Hana Huljić otkrili ime bebe
Printscreen/ YouTube Hrvatska radiotelevizija 

Pevačica i policajac su sad već neko vreme u vezi, a zajednička slika je nastala na slavlju povodom objavljivanja Danijeline nove knjige.

Danijela-Martinovic.jpeg
Instagram / danijelamartinovicofficial 

"I Josip i ja smejemo se od trenutka kad smo se upoznali. Ni on ni ja nismo očekivali Amorove strelice, pogodile su nas iz zasede", izjavila je za "24sata.hr". Kažu da njih dvoje veoma lepo pristaju jedno drugom, šta vi mislite?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna