Koliko god da kreatori puste mašti na volju i predlažu haljine u najrazličitijim bojama za svečane prilike, čini se da ipak crna ostaje neprevaziđena. Na crvenom tepihu uoči dodele nagrada Story.hr, upravo u crnom su blistali Seka Aleksić i Aco Pejović. 

Njih dvoje su, uz ostale laureate, primili priznanja Story Hall of Fame. Seka i Aco su izabrani u kategoriji "regionalna zvezda". Tereza Kesovija je osvojila nagradu za životno delo, dok je Maja Šuput ovenčana priznanjem "najčitanija zvezda" na portalu Story.hr.

"Jako mi je drago zbog nagrade. Stvarno nisam očekivala ništa, došla sam se tu da se zabavim. Ja sam neko ko podržava različitosti i manjine te mi je srce veliko što sam dobila titulu za regionalnu divu. Inače, Story i ja imamo nešto zajedničko. Pre 21 godinu ja sam izbacila svoj prvi album tako da je ovo duplo slavlje ', rekla Seka Aleksić za Story.hr.

seka aleksic 2-min.jpg
Foto: Story Press 

Aco Pejović je bio pun utisaka nakon koncerta u zagrebačkoj Areni na kojem je publika pevala s njim u glas. "Presrećan sam i zadovoljan, nije mala stvar biti najveća regionalna zvezda, kako u ovom trenutku Story smatra", kazao je pevač koji već decenijama gradi uspešnu karijeru.

aco pejovic-min.jpg
Foto: Story Press 

Dobitnike mnogih drugih priznanja koji su blistali na crvenom tepihu, kao i svečane kreacije koje su odabrali za ovaj važan događaj, pogledajte u galeriji slika!

Foto: Story Press Dobitnici nagrada 2023.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna