Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRINC HARI NA SUDU! ISTORIJA OVO NE PAMTI ZA 100 GODINA: "Svaki put su mi dirnuli u život"

Princ Hari je na sudu, a tema su novinski napisi koji su mu, kako kaže, uništili krug prijatelja.

 princ hari 0747950126-min.jpg Izvor: Profimedia

Princ Hari je prvi član kraljevske porodice iz višeg ranga koji se pojavljuje na sudu u poslednjih 100 godina. Otkako je stigao pre dva dana u London, na Kraljevski sud pravde, sve oči su uprte u njega.

Hari daje iskaz kao svedok protiv Novinske grupe "Miror", kojeg je tužio za nezakonito prikupljanje podataka. "Svaki put kad su objavili neki članak o meni, dirnuli su mi pravo u život", kazao je princ. Ovaj sudski proces je počeo još 2019. godine, a predmet tužbe su članci objavljeni tokom života u Londonu.

"U tim tekstovima su objavljivali detalje o mojim putovanjima, one koje čak ni Palata nije htela nikome da da zbog bezbednosnih razloga", kazao je Hari. "Nemam ni najmanju ideju o tome kako su oni došli do tih podataka."

 princ hari 0722852839.jpg Izvor: Profimedia

Prema njegovim rečima, zbog ovih članaka je polako raslo i njegovo nepoverenje u krug prijatelja. "Kad se neke informacije, koje ste podelili sa samo jednom ili dve osobe, pojave u novinama", kaže Hari, "vaš krug prijatelja počinje da se smanjuje".

U svojoj tužbi, on je naveo da veruje kako su njegovi razgovori prisluškivani. Posebno mu je teško palo kako se i priča o njegovoj vezi sa Čelsi Dejvi pojavila u tabolidima. "Bilo je tu informacija koje je neko mogao da sazna samo iz naših privatnih razgovora", tvrdi Hari.

 princ hari Izvor: printscreen/ YouTube The List

On je optužio novinsku grupu da je lažno navodila kao izvore Čelsine prijatelje ili "anonimne krugove u Palati", ali su zapravo preslušavali njegove telefonske poruke. On tvrdi da "neuobičajene aktivnosti" na njegovom telefonu nikad nisu prestale, premda tužbom pokriva samo slučajeve od 2006. do 2011. godine.

Tekst: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije