Crnogorski glumac Momčilo Otašević i hravtska glumica Jelena Perčin razvode se nakon četiri godine braka. O životnoj prekretnici glumica je govorila iskreno, ne skrivajući da joj je ovo težak životni period.

"Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece", rekla je Jelena za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" i istakla da ima ogromnu podršku prijatelja.

"Od prijatelja sam dobila bezrezervnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celog života i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno", rekla je glumica i otkrila da li ju je strah

"Strah me je samo bolesti. Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, nekako će biti. Nešto ću moći", bila je iskrena Jelena.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Instagram/perjelka 

Jelena i Momčilo upoznali su se 2013. godine na snimanju serije "Zora dubrovačka".

"Jelenu sam upoznao na kastingu. Pitala je koje sam godište. Kada sam joj rekao da sam devedeseto, mislila je da se šalim. Pozvala me kasnije na kafu da pričamo o snimanju, radili smo, bili smo super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tada rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao", ispričao je svojevremeno Momčilo za "Story.hr".

"To je izgledalo tako da ni sami nismo znali šta se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lep put. Otkrili smo kolegama nakon mesec-dva", rekao je Otašević ranije za Dnevnik.hr.

Godine 2018. vezu su krunisali brakom na intimnoj ceremoniji u Crnoj Gori, a iste godine rodila im se ćerka Maša.

"Presrećan sam u ovoj ulozi i oca i muža. Sada sam ja neka glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savet i pokušavam da se setim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dete, lepše se budim", rekao je popularni glumac nakon svadbe i rođenja naslednice.

Par je 2020. godine dobio i drugo zajedničko dete, sina Jakšu, a Jelena iz prvog braka sa zagrebačkim preduzetnikom Kristijanom Babićem ima i ćerku Lotu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna