Tina Tarner je umrla u 84. godini, posle duge bolesti, javljaju svetski mediji. Prema izjavi njenog predstavnika za štampu, ona je obolela 2016. godine od karcinoma creva, a sledeće joj je transplantiran bubreg.

Kraljica roka je umrla u Švajcarskoj, gde je živela poslednjih godina. Preminula je u svom domu, u blizini Ciriha. Sahrana je, kako je najavljeno biti održana u prisustvu porodice i najužeg kruga legendarne Tine.

Tina je rođena u američkoj državi Tenesi, a proslavila se krajem šezdesetih godina prošlog veka u bendu sa mužem Ajkom. U braku s njim je pretrpela teška zlostavljanja, čak je pokušala i samoubistvo. Kad je nastavila sa solo karijerom, stvorila je najveće hitove poput pesama "What's Love Got To Do With It", "Private Dancer" and "The Best".

tina tarner 0060586144-min.jpg
Profimedia 

Uz fantastičnu karijeru, privatan život su joj obeležile tragedije - gubitak dva sina, od kojih je prvi izvršio samoubistvo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna